Użytkownik Karakan123 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Twój nick na serwerze: Karakan Nick admina banującego: VirtuosoXenoN Dostałeś bana, gaga czy muta?: Nie Czas oraz data bana: 08-03-22 14:08 Serwer na którym dostałeś bana: MIRAGE #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Zrobiłem kilka fragów, może w niektórych sytuacjach miałem dobry timing po czym dostałem bana za cheaty. W momencie bana zabiłem gracza wchodzącego bokiem do mnie w connectorze, którego wcześniej słyszałem na midzie. Ciężko ocenić co w tym było podejrzanego. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:530587621&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/polagg/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Dostęp do tego serwera został dla ciebie zablokowany Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 3 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @ Virtuo$o Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtuo$o Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Po pierwsze Twój nick na serwerze to Klarusiek, nie kojarzę żadnego gracza ktorego banowalem o nicku Karakan. (Jesli to nie ty to najprawdopodbniej popelnilem jakis blad, przepraszam) PODANE NIŻEJ AKCJE NALEŻĄ DO GRACZA Klarusiek. 5.43- od razu po zabiciu w underze zabija enemy ktory wskoczyl na nienaturalna pozycje czyli kran, tez wiedzial 7.20- w miare normalne ale wiedzial dokladna pozycje w ktorej enemy wyjdzie ze smoke 14.40- dwa dziwne kille na rampie Ogólnie to dziwna sprawa z tym banem, ponieważ nie kojarze żadnego gracza o nicku Karakan. Jeśli to bład z mojej strony to przepraszam. @ svx. tak jak juz wcześniej wspomniałem, nie rozumiem o co tutaj chodzi, gościu na podanym profilu STEAM i tak ma inny nick Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez Virtuo$o 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Żaden klarusiek nie ma bana nie wiem o co ci chodzi ale potraktuje to jak zwykłą pomyłkę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi