Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 @ Torf [P] Jakiego rodzaju tajne stowarzyszenie chciałbyś założyć? Jeśli o nim napiszę to już nie będzie tajne [P] Ile kurczaków zabiłoby słonia? Możliwe, że jeden zwinny i głodny by starczył. [P] Jaki jest najlepszy rodzaj sera? Niebieski pleśniowy [P] Jakie byłoby najśmieszniejsze zwierzę do skali konia? Człowiek [P] Jaki tajny spisek chciałbyś rozpocząć? To samo co wyżej, nie mogę nic napisać. [P] Jaka jest najbardziej zawstydzająca rzecz, jaką kiedykolwiek nosiłeś? Zawstydzająca dla mnie czy według jakiegoś kanonu ubioru? Jeśli dla mnie to niczego się nie wstydzę. [P] Jaka jest najdziwniejsza rzecz, którą gość zrobił w twoim domu? Zamiótł podłogę, bo nabrudził butami. (Sam z siebie, bo mi to tam wisiało ) [P] Gdzie jest najdziwniejsze miejsce, w którym oddałeś mocz lub wypróżniasz się? Kulturalnie przy busie na oponę jak w trasie byłem. [P] Gdzie było najbardziej niestosowne / najbardziej zawstydzające miejsce, w którym pierdziałeś? Pewnie coś typu miejsce publiczne jak sklep czy galeria. Nie wiem, nie notuję tego gdzie pierdzę @ Pupciassienkas [P] Czy kochasz przyjaciela? Czy oddałbyś życie za niego? Nie mam przyjaciół. [P] Marzysz o wakacjach w Choroszczy? A kto nie? [P] Czy byłbyś w stanie zjeść bigos z mondarynkami i bananami? Ja zwykłego bigosu nie lubię więc na pewno nie. [P] Czy jest ktoś kogo chciałbyś mieć pod skrzydłem w ubt? Tak, @ 71. [P] Cieszysz się że Ciaperak nie jest już w ubt? [P] Czy jest coś co chciałbyś zmienić na tym forum? Jeśli tak to co to by było? Mindset niektórych ludzi z rangami. @ OroKoroner [P] Kto jest twoją największą wielbicielką na forum? @ Pupciassienkas jak nic. Ona fan każdego mężczyzny [P] Dlaczego tak rzadko grasz na dd2? Raczej dlaczego ogólnie mało gram... Po prostu brak czasu + ostatnio peceta nie miałem. [P] Gotujesz coś sam? Na chwilę obecną nie, ale jeślibym musiał to bym gotował. [P] Jaki masz samochód? Opla Astrę II, 3drzwiowy, kolor ciemnozielony brokatowy. [P] Gdzie na wakacje? Na razie to nie wiem czy będą wakacje. Jeśli tak to jakieś termy lub jeziorko (jeśli da radę we wrześniu urlop ogarnąć) [P] Napiłbyś się ze mną wódki? Wódki to nie, bo nie przepadam. Lepiej jakąś whiskey lub gin. [P] Czy torf dostanie moderatora? Oby nie. @ Kacperek [P] Kto jest najbardziej denerwujący ze strefy? @ Torf , @ GENERAL ALADEEN i @ Pupciassienkas [P] Z kim trzymasz najbardziej ze strefy? Ciężko powiedzieć, bo z dużą ilością osób mam częsty kontakt czy to na forum czy to na DC czy to w grze. [P] Masz samochód? Tak, wyżej sprecyzowałem jaki. [P] Jaki preferujesz alkohol? Gin lub pospolity browar. [P] Czy będzie jakaś moderatorka? Kiedyś pewnie tak, ale na chwilę obecną to chyba najbliżej to by miała @ Dusia jakby degrada dostała @ PoliszTrejktor [P] Kiedy kolejna dostawa pieczy do płocka? Według grafiku to jakoś 17 lub 18 sierpnia. [P] Czy dasz mi szanse wrócić na ubt? Wątpie [P] Kiedy kolejny mix? Jak będę miał więcej czasu, na pewno nie szybko. [P] Woda gazowana czy niegazowana? Lekko gazowana [P] Czy darzysz mnie zaufaniem? Tak, ale nie jeśli chodzi o cs'a. @ _BEYON_ [P] Matma czy polak? Matma [P] Co sądzisz o @ Hana_Montana ? Ciężko mi cokolwiek pisać, nie mam z nim styczności. [P] Lubisz placki ziemniaczane? Bardzo [P] Czy byś zbanował @ OroKoroner ? Tak, za lagi. Chyba nie widziałem innej osoby co by miała taki problem z internetem [P] Kto cię najbardziej denerwuje z forum? Pisałem wyżej. @ Hana_Montana [P] Ile masz lat? 24 [P] Morze czy góry? Jezioro w lesie. W Polsce i to i to jest syfem, szczególnie w sezonie. [P] Dania zagraniczne czy polskie? Polskie mielone [P] Audi czy BMW? Prędzej BMW. [P] Czy @ Andrzej. się myje? Z tego co pisał to raz na tydzień. [P] Masz dziewczynę? Tak [P] Grasz w lige? Liga @ Błaszczyk [P] Czy uważasz że Temperak to idiota? Jeszcze jak [P] Gdzie chciałbyś wyjechać na odpoczynek? Na mazury [P] Co lubisz zajadać na kolacje? Kebsa [P] Planujesz jakiś ślub ze swoją piękną dziewuszką? Tak i nie. Ogólnie nie chcemy, ale myślimy o cywilnym, żeby wszystko prawnie było git. [P] Jakie lody najbardziej lubisz? O smaku gumy balonowej [P] Ile masz wzrostu? 185 cm [P] Twoje hobby? Oglądanie F1 @ TetraHydroCannabinol [P] Od kiedy jesteś na tej sieci? Od kiedy konto mam to widać, a udzielać na sieci zacząłem się nieco ponad rok temu. [P] Kiedy masz urodziny? 27 lipca [P] Cieszysz się, że jesteś opiekunem dd2? Przecież nie jestem opiekunem dd2 [P] Jaki jest Twój najlepszy owoc? Poziomki [P] Grasz stopami w csa? Niestety nie umiem. (nawet rękoma) [P] Lubisz nas? Nie, jestem tutaj dla zarobków [P] Skoczyłbyś ze spadochronu? Tak [P] Masz dwie lewe ręce? 🤣 Nie tylko ręce, ale też i nogi. [P] Jaka byla Twoja ulubiona rzecz z dzieciństwa? Beztroska i brak odpowiedzialności [P] Co robisz na codzień? Wożę ciepłe bułeczki itd. @ Targaryen [P] Podaj tytuł książki, która najbardziej przypadła Ci do gustu? Może być seria. [P] Jest ktoś na kim się wzorujesz? Autorytet? Z życia realnego/literatury/kultury. Nah. [P]Jakie jest/są Twoje motto/a życiowe? Żyj i dać żyć innym [P] Gdybyś mógł wybrać, w której epoce historycznej chciałbyś się urodzić? W starożytności. (Grecja) [P] Ulubiony dowódca wojskowy/polityczny et cetera? Jan III Sobieski Dzięki za taką dużą ilość ciekawych pytań. Następny w kolejce @ Andrzej. 3 5 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 26 minut temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał: [P] Kto jest najbardziej denerwujący ze strefy? @ Torf , @ GENERAL ALADEEN i @ Pupciassienkas 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 3 aha Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pupciassienkas Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 No dziękuję za okuratne odpowiedzi i donosik już na Ciebie napisałam 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Dzięki za wzięcie udziału 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał: [P] Czy @ Andrzej. się myje? Z tego co pisał to raz na tydzień. @ Andrzej. Ty brudasie 3 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 fajne odpowiedzi 3 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi