Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - ROBERT GARNUCH

RobertGarnuch

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Robert Garnuch
Nick admina banującego: Genji
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana
Czas oraz data bana: perm 16:55 05.08.2022 r.
Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Klasyczek, gram na serwerze kilka rund i dostaje z bomby bana. I to chyba nawet za jedną akcje, gdzie przeskanowalem smoke awp, a konkretniej typa co siedzial w connectorze w rogu i wczesniej strzelal z tej pozycji abstrachując od tego, że to bardzo common spot i praktycznie w każdej rundzie tam ktoś siedzi + ct mieli pakę w connectorze. Admin siedział w CT, więc nawet na specta nie wszedł tylko z bomby dał bana co jest dosyć zabawne, dziwne że takie osoby mają uprawnienia administratora. Tradycyjnie wklejam poprzednie moje unbany, bo jest to już mój 5 perm bez powodu, yoohoo! Chyba trzeba będzie pomyśleć nad jakąś grupową skargą :wtf:

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:548770096&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199057805921
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: You have been banned from this server

Edytowane przez RobertGarnuch
  • RobertGarnuch zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - ROBERT GARNUCH
  • Użytkownik

Rozpiska demka gracza ,,Robert Garnuch"

27:18 - Wejście gracza zbanowanego na serwer.
29:42 - Gracz postanowił ukryć się w apsach B za ścianą.

Gdy antyterroryści zajeli pozycję na pojeździe(van/car)/plato postanowił poczekać.
Po czym antyterroryści za chwilę skracają apsy B i gdy się zbliża jeden z przeciwników jego celownik rusza za nim.
Gdy zabija 2 wrogów bierze AWP, cofa do tyłu oraz leci 1 miss shot na scan do Side B, jak również na mnie.

30:02 - Po wykonaniu 2 zabójstw patrzy plecy. Lecz nie w stronę do Under'a i TV-Room. Tylko na TV-Room.
30:45 - Wchodzi do pałaców.
31:00 - Czeka na skrót CT na pałacach po czym strzela do przeciwnika pre-fire z niepowodzeniem. Lecz ostatecznie zabija.
31:12 - Kolejny przeciwnik wchodzi robiąc delikatny hałas z drabiny ale potem idzie w trybie "Walk" tak zwane ciche chodzenie.
A gracz zbanowany po raz kolejny strzela do przeciwnika pre-fire tym razem z powodzeniem One-Tap wchodzi gładko w głowę jak nóż do masła.
Po mimo tego, że celownik nawet nie był na głowie tylko obok głowy do prawej strony.

31:40 - Leci peek na mida lecz czeka na przeciwnika.
32:00 - Przechodzi do kranu wcześniej patrząc oczywiście na short w stronę przeciwnika gdy nie było info. Ale umiera po czasie.
33:20 - Około tej minuty rzucił granat dymny na CT/Ticket po czym umarł gdyby nigdy nic.
37:02 - Wychyla na rampie z AWP pod schody natomiast dopiero drugi strzał jest celny a gracz zbanowany musiał delikatnie przesunąć się do lewej aby zobaczyć drugiego przeciwnika.
37:20 - Zabija przeciwnika przy pozycji zwanej Ticket, ponieważ widzi jak skacze lecz czeka dalej tym razem bardziej wcelowany na prawo do przeciwnika.
Likwiduje następnego przeciwnika po chwili.

38:30 - Idzie na short i okno jest zasłonięte granatem dymnym.
Gracz z przeciwnej drużyny podchodzi od dżungli i raczej nie słychać z takiej odległości kroków.
Lecz nasz zbanowany osobnik chce spalić te okno/dżunglę.
38:50 - Wcelowany pod ticket dalej aby ustrzelić wroga. Pre-fire nie wychodzi.
39:40 - Zanim przeciwnik strzelał on już był wcelowany pod niego.
Potem zabija w łączniku gdy jest 1 Smoke na łącznik(con.) a 2 wygasza się dopiero do końca na zajęciu.

40:20 - Czekał na Top-Con aby poleciał peek z dżungli a następnie dojechał łącznik

40:30 - Około tej minuty dostaje bana po likwidacji przeciwnika w łączniku.

Jeśli rozpisanie demka zostało przeczytane. To dziękuję za uwagę.
Proszę wdrożyć jakiekolwiek postępowanie ku bana.. miłego dnia! :)

• Użytkownik

Pierwszy raz ktos demko rozpisal brawo, widze postepy w Administracji Only Mirage ;D

29:42 - 30:02 -Mialem samego deagla to wyczekalem, celownik poszedl w prawo, bo mnie dojezdzali to chyba logiczne, ze przy wychylaniu porusze myszka, bo inaczej bym nie zabil. Scany z awp poszly, poniewaz wczesniej oprocz tych 2 przeciwnikow co zabilem slyszalem trzeciego pod apartami co z reszta slychac na demku. A co do patrzenia TV zamiast undera, to jakies 10 sekund wczesniej antyterrorysta zabil rotujacego teammate z wejscia do Tv, wiec spodziewalem sie, ze sskroci tv jak zobaczy, ze zabilem 2 ct w apartach.

31:00 - nie wiem gdzie tu widzisz prefire, polecam odpalic demko w 1/2 speed, nawet przy delayu na demku nie jest to prefire

31:12 - tak jak wspomniales, slychac bylo jak wchodzi po drabinie i majac 10 hp jedyne co mi zostalo to wychylenie z prefirem, bo myslalem, ze zaraz mnie ktos dojedzie, akurat siadlo za 1 razem. Co do celownika to demko ma delikatne opoznienie, mozesz sobie odpalic dowolne demko z rankeda i tez nie zawsze celownik jest rowno na glowie

31:40 - czesto tu ktos siedzi, zwlaszcza przy odkrytym midze gdzie nie ma zadnego terro + slychac flesza jak rzuca

32:00 - "Przechodzi do kranu wcześniej patrząc oczywiście na short w stronę przeciwnika gdy nie było info." Nie wiem czy ty masz golda czy moze kalacha, ale generalnie jesli nie wiedziales to sprawdza sie kazda pozycje po kolei, zwlaszcza shorta kiedy paka lezy w apartach b

33:20 - Nie wiem co ty tutaj opisales, ale po dosmokowaniu ct typek wszedl na skrzynie obok ticketa gdzie bylo go widac, oddalem full auto ale nie udalo sie go zabic, normalna akcja

37:02 - normalna akcja, musialem repeeknac jesli chcialem zdobyc fraga, bo dostalbym molotova albo flesza i byloby po mnie

37:20 - moi teammaci przejeli jungle i connector to chyba wiadomo, ze bede patrzal ct, zwlaszcza gdy w 37:16 Malhazar strzelil z awp na tickecie w gracza w connectorze to sprawdzalem ticket i trzymalem ct. W poprzedniej rundzie tak samo peekowalem na ct i czekalem na fraga to mozna sobie porownac

38:30 - nic nadzwwyczajnego, smokuje shorta, podpalam okno, zeby nikt mi nie wychylil kiedy bede peekowal connector/site A. Smoke na okno byl rzucony jakis czass temu i zaraz by zgasnal, wiec dorzucilem molotova, ktory niestety zgasl.

38:50 - slychac bylo jak strzela jakos w 38:40 z deagla tam to wyczekalem, to nie byl prefire polecam odpalic na 1/2 speedai uwzglednic, ze demko ma delay 

39:40 - normalny scan, przy +10 graczach na serwerze i masie granatoww na midzie jest to oczywiste, ze ktos tam bedzie stac stad te skany, zaden nie siadl, gdy opadl smoke nr 1 to jeszcze raz skanowalem i tym razem fartonie siadlo, to jest doslonie jedyna akcja do ktorej mozna sie przyczepic na tym demku

40:20 - no tak, czekalem az peeknie jungle, bo widzialem jak przeciwnik przeskakuje na jungle ze schodow z mp9 to chyba logiczne, ze wyczekam, zwlaszcza, ze  oknie mam teammate co mnie oslania, lacznik dojazd po rzuceniu molotova wczessniej co odcielo ct od schodow i prawej strony connectora, wiec skrocilem z teciem i zabilem, normalna akcja

Edytowane przez RobertGarnuch
  • Sponsor
SPONSOR

29:42 - Słyszy, że są na b, to se stoi, słyszy, że skraca, to wychyla w niego, jakieś losowe skany przez drewienko -B
30:02 - Został sam, to na pewno będą mu iść na plecy -B
30:45 - Dzięki za info, nie zauważyłbym xD? 
31:00 - Słuchawki? -B
31:12 - Nic specjalnego -B
31:40 - -B
32:00 - Dziwnym by było, gdyby tego shorta nie sprawdził -B
33:20 - ? To już zginąć nie można? -B
37:02 - Nic ciekawego -B
37:20 - -B
38:30 - ? -B
38:50 - Słyszy cały czas, że jest ct, to nawet nie jest  prefire -B
39:40 - Wcelowany był przed smoka a nie na niego, nie wiem czy widział tego w smoku czy nie, mógł to być randomowy starzał, bo często ktoś tam stoi -B
40:20 - Widział -B
40:30 - Nie wiem czy widział kawałek stopy, tak czy siak mógł się spodziewać, że ktoś tam będzie -B

W większości przypadków widzisz to co chcesz widzieć, kolejne UB. 

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]