Użytkownik asdfghjkl Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Imię: Kamil Wiek: 16 w grudniu Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Ponieważ od ponad pół roku nie ma opiekuna a wiem że poszukujecie Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OM#2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):6, wiecej komend nie trzeba znać niż te podstawowe (wiekszosc komend jest wywalona) Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199207516324/ Coś o sobie: Mam na imię Kamil. Na co dzień jestem pomocny, miły ale do czasu gdy ktoś mnie mocno zdenerwuje. Jestem aktywnym adminem OM#2. Z graczami serwera dogaduje się bardzo dobrze. Pełnie swoje funkcje jak należy, raz sie zdaży że się zagapie i coś zrobie źle ale odrazu staram się to naprawić. Nigdy nie umiałem pisać czegoś o sobie więc napisałem jak napisałem : ( Pozdro 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #2 proszę o wypowiedź. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Genji Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Jeśli chodzi o moją opinię na ten temat. To uważam, że kamyczek jest raczej dobrze nam wszystkim znanym Administratorem na OM#2 i sprawuje dobrą robotę na aktualną daną rangę. Gdy oczywiście jest na serwerze. A więc podsumowując: + | Admin po mutacji a wiek i tak przyjdzie z czasem. + | Chęć do wspierania naszej sieci. + | Aktywność na serwerze. +/- | Potrafi się zachowywać lecz gdy ktoś stara się wyprowadzić go z równowagi to może nie utrzymać się na wodzy. O dalszą wypowiedź na ten temat prosiłbym pozostały nasz skład z administracji serwera o opinię. Dziękuję za uwagę i miłego dnia. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtuo$o Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 + mutacja + wsparcie finansowe + dobry kontakt z graczami + pomocny w każdej sytuacji + aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Po sprawdzeniu logów z serwera podjęliśmy decyzję o odrzuceniu podania. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi