Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - thr

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Hej,

Nick z CS: thr
Admin banujący: noswer
Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] (de_dust2)
Data zdarzenia: 07-sie-2022 (około 00:30)
Opis sytuacji: Wszedłem na chwilę na serwer, po kilku rundach praktycznie bez fragów i generalnie ze słabym performance'm, otrzymałem perm bana. Nie otrzymałem żadnej informacji, ostrzeżenia itd., a jedyną wskazówką jest powód bana: "AB". Zgaduję, że oznacza to autobhop(?), aczkolwiek nie mam pojęcia skąd ten wniosek. Przejrzałem demko i chociaż zazwyczaj regularnie skaczę, tak dzisiaj nawet nie miałem jeszcze okazji (co widać na zamieszczonym poniżej demku). Nie znalazłem też żadnej wskazówki co do powodu bana, przeglądając demo dokładnie czytałem czat i przesłuchiwałem czat głosowy i żadnej informacji w moim kierunku czy ostrzeżenia lub pytania nie usłyszałem ani nie przeczytałem, więc uznaję, że ban został nałożony przypadkowo. Gram na Waszych serwerach od miesięcy (wcześniej poprzedni DD2 only, który jeśli dobrze rozumiem został zamknięty), a także na serwerze aim/awp i nigdy nie zdarzyło się, aby którykolwiek z adminów miał zastrzeżenia do mojej osoby. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku o unbana i ewentualną dyskusję.
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Nie jestem w stanie podlinkować, ale ban jest jeszcze świeży, ew. wklejam screen poniżej:

obraz.thumb.png.aca840342ae224c0e5bf122d9fef947e.png
Demko (Wersja Steam - POV): https://mega.nz/file/n1BjRIoI#mRj6tvSL1fKkIy_3wanQk5K-wfEWSuvzgMNy5VzvD7g

Pozdrawiam,

Thunder

• Użytkownik

Dzięki za odpowiedź, faktycznie nie zauważyłem, że w bazie istnieje ban na osobę o tym samym nicku co ja, stąd rozumiem pomyłkę.

Swoją drogą, czy istnieje możliwość rezerwacji nicku? To jest w sumie chyba jedyny serwer FFA, na którym jeszcze gram w 1.6, więc jeśli można by było zarezerwować nick, to nie doszłoby do pomyłki (niestety na forum nie znalazłem informacji czy jest taka możliwość).

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]