Użytkownik F4NTOM Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Nick: F4NTOM Wiek: 25 lat Czas spędzony na forum: 9 dni 15 godzin Doświadczenie w ocenianiu: 8/10 Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc obecnym osobom które są na stanowisku UBT, zająć się trochę czymś innym oprócz zarabiania pieniędzy w życiu, jakaś odskocznia Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Siedzę praktycznie cały czas Ci co wchodzą na forum wiedza o tym, oczywiście są tez przerwy na obowiązki codzienne Parę słów o sobie: Mam na imię Adam wiek podany, pracuje jako kierowca ciągnika rolniczego w gospodarstwie ponad 1000 ha jakby ktoś był ciekawy to mogę podesłać zdjęcia różnych maszyn itp. Zajmuje się również naprawami takich maszyn co nie przyszło łatwo a po długiej nauce. Skończyłem studia mechatroniczne II stopnia. Specjalność: mechatronika w maszynach i pojazdach (bardzo ciężki zawód matematyka rozszerzona nikogo nie zniechęcam ale tylko dla wytrwałych). Będziesz oglądać demka?: Oczywiście jeśli będzie dostęp do komputera to tak Miejsce na 5 reklam Sieci: http://weedfrag.eu/index.php?/topic/427-strefaskillapl/&tab=comments#comment-2185https://katujemy.eu/topic/28690-strefaskillapl/https://pochylnia.pl/topic/119567-strefaskillapl/https://cs-maliver.pl/topic/16244-strefaskillapl/https://1shot1head.pl/topic/342-strefaskillapl/ @AdeK? Edytowane 12 Grudnia 2018 przez F4NTOM Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Jestem na Tak jest aktywny na forum +aktywny na forum i na grze +kultura ma +reklamy Jestem za okresem próbny 7 dni ? powodzenia Adam ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Na TAK +podanie +reklamy +czas na forum 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Na TAK +podanie +ogarnięty +czas na forum oraz można wziąć na okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Na Tak: + staż + aktywność + reklamy + ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Grudnia 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Taqq +staz +aktywnyy +Miły +wiek +podanie +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 11 Grudnia 2018 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Na tak + podanko + aktywnosc na forum + reklamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 pewnie ze tak + staż + znany + malo osób na tym stanowisku. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ŇĮČЌỖŴЎ (・⊝・) Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Na tak + dobra morda + Wiek + reklamy + staż 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Na solidne tak: +aktywność +chęć pomocy +doświadczenie +wiek 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Tak, + Wiek + Aktywność + Ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Na Tak: + staż + aktywność + reklamy + ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZABUCH Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Jestem na tak + Aktywność + Wiek + Staz + Reklamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Neilves Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jasne, że tak! + aktywny (zwłaszcza na forum) + pomocny + staż + doświadczenie + starannie napisane podanie + super wiek + znany i kochany + brakuje ubt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Oczywiście ze jestem na Tak! +wiek +reklamy +doswiadczenie +czas na forum +znany A iz Ja aktualnie jestem bardzo malo to pomoc sie przyda 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Albandi Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Tak + Wiek + Podanie + Staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jestem Na Tak! +wiek +doświadczenie +staż +Reklamy +aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TSG Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 A tak na poważnie to na TAK ! + Wiek + Ogarnięty + Znany i lubiany forumowiczom 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Przyjety zglos sie do mnie na pw lub steam Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi