Użytkownik _BEYON_ Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Nick: @ _BEYON_ Co chciałbyś/aś wprowadzić na serwer: Dodać bota pod nazwą DYNO opiekun dc będzie wiedział do czego to jest znaczy powinien wiedzieć Opis propozycji: Przyda się administracji Link do bota (niewymagane): https://dyno.gg/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) +Więcej komend + Bot mało waży +Przyda się Jestem za @ michuu Cicho XD Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Hana_Montana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 @ Admin DISCORD wypowiedzcie się Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 7 Sierpnia 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Jeśli ma się przydać to jestem za Hana, komend pisze się przez "d" 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Myślę że to dobry pomysł jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi