Użytkownik _BEYON_ Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Twój nick: @ _BEYON_ Nick oskarżonego: @ ohSugarry , @ Andrzej. Powód skargi: @ ohSugarry Źle ocenienie skargi ,@ Andrzej. Nic nie robi że @ D3X nie ma komputra od miesiąca i zaniedbuje rangę opiekuna i supporta Opis sytuacji: Napisałem wczoraj skargę na d3x że zaniedbuje swoje obowiązki bo nie ma komputera a @ ohSugarry odrzucił ją moderatorzy mogą przyjmować i odrzucić skargi? I przypomnę że chłop nie ma wziętego urlopu!!! Data i godzina zdarzenia: Wczoraj Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Coś od siebie: Co tu się dzieje?????? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Nie rozumiem tej skargi. Ale dobra, napisałeś skargę w dziale discorda na d3xa że nie ma aktywności. Andrzej napisał że jego komputer jest w naprawie (gdzie jest to normalne, że komuś może się coś zepsuć) , po czym napisałeś kolejną skargę, którą tu załączyłeś. Odrzuciłem Ci tą ze wzgledu, iż nie widzę sensu pisania drugiej takiej samej skargi, gdzie w tamtej nie został wydany ostateczny werdykt, a Andrzej jasno napisał, że sprzęt d3xa jest w naprawie. I tak, moderator jest częścią administracji forum i naszym zadaniem jest pilnowanie porządku i ładu. Jeżeli coś jest bez sensu i jest to spam, to mamy prawo wyrzucić do kosza lub odrzucić dany post 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @ D3X nie ma komputera, wyjaśniałem to chyba kilkukrotnie. Jak będzie miał to sie zajmie czym ma sie zajac. Ze mną jest caly czas w kontakcie i za pomocą telefonu mi pomaga jak trzeba. Chyba trzeba zaczac warnowac za sianie fermentu 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi