Użytkownik komarito Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Twój nick na serwerze:komarito Nick admina banującego: kamyczek Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana:08/08/22 18:20:59 Serwer na którym dostałeś bana:onlymirage2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):grałem na serweże strzeliłem głowe przez drewno na b na farcie puźmiej zabiłem dwie osoby poprzez strzał w głowe na midzie gdy szłem po broń zostałem niesłusznie zbanowany Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:693971933&advType=steamid Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199348209594/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 08/08/22 18:20:59 Długość bana 0 minut Admin: kamyczekk Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 8 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @ kamyczekk 24h na rozpiske Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdfghjkl Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 13:12-slyszales gracza jak peekowal wprost na ciebie i go zabiłeś akcja normalna lecz kilka sekund pozniej drugi gracz stał za site z awp ty go slyszales wczesniej ale ostatecznie nie wiedziales gdzie stoi (13:16) i kierując się w jego strone zacząłęś się wcelowywać w niego. 14:07-strzeliłeś prosto w głowe gracza przez drewienko, Inni gracze też scanowali to ale ty postanowiles strzelic idealnie w jego glowe. 14:40-dziwnie sie wcelowujesz w enemy bez infa że tam ktokolwiek stoi a w wczesniejszych rundach pushowales niektóre pozycje bez sprawdzania. 14:56-strzelasz tapy w głowy a nawet celownika na głowie nie masz. Ja go nie specowalem, tylko inny admin który miał problem i nie mógł mu wystawić perma więc biore to wszystko na siebie Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 9 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 @ SADZIK ostatnio słabo u ciebie z aktywnością, więc sprawdź rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 cosplay sugara -b Nic ciekawego. Czasówki z czapy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi