Użytkownik _BEYON_ Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Twój nick: @ _BEYON_ Nick oskarżonego: @ ^faux^ Powód skargi: Słaba aktywność jako typer Opis sytuacji: Faux nie stawia tematów a chyba ma przypisane 2 ligi piłki nożnej Data i godzina zdarzenia: od 15 dni Miejsce zdarzenia: forum dział typerski Dowody: Tutaj ostatnie tematy jego Coś od siebie: I proszę też @ Typer o wypowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 8 minut temu, _BEYON_ napisał: I proszę też @ Typer o wypowiedzi @ ^faux^ wziął sobie 2 ligi Francuską i Niemiecką i wiedział że będzie musiał wstawiać kolejki spotkań do samego końca a teraz troche " Umył rączki od tego" ^Apple^ Najlepiej będzie wiedział co z fauxem zrobić Pozdro Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 30 Sierpnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Po pierwsze mam aktywność jako typer, podliczając cotygodniowe typowanie a ja mam dział swój jako siatkówke i koszykówke, zaczęła się teraz siatkówka więc będę wstawiał typowania, ty tu nie masz nic do gadania odnośnie mojej aktywności , bo ja wiem co i kiedy wstawiać , fakt że nie wstawiałem teraz ligi francuskiej i niemieckiej, ale odnośnie tej słabej aktywności to się pomyliłeś, i po drugie pisałem na grupe typerów żeby ktoś wstawił ligi a ja nie mam tylko przypisanych lig tylko mam też inne tematy do wstawiania Pozdro Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Faux rzeczywiście, ostatnio nie wstawił tematów z piłki nożnej, ale nam to napisał na naszej prywatnej grupie. On nie ma do wrzucania tylko tematów z piłki nożnej, ma przypisane cotygodniowe i przede wszystkim siatkówkę. Podsumowując, Twoje skargi są bezsensowne, albo pisane są zbyt pochopnie, albo nie zawierają odpowiednich dowodów! Pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz. Skargę odrzucam. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi