Torfowisko Torf Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 1. Imię: Hubert 2. Wiek: 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na ten moment nie jestem w stanie dokładnie tego określić. Kończą się wakacje, zaczyna się okres w którym trzeba wrócić do szkoły. Myślę że od teraz tego czasu będę miał trochę więcej niż na wakacjach, gdyż chodziłem do pracy i nie oszukując się, ten czas na forum był trochę bardziej ograniczony. Poza tym forum mam odpalone cały czas w tle, jak nie na telefonie to na komputerze. Więc jak widać aktywność nie sprawia mi żadnego problemu 4. Co chciałbyś zmienić: Co chciałbym zmienić? Szczerze, nie owijając tu w bawełnę, nie wymyślając czegokolwiek na siłę. Odpowiem prosto - NIC, na ten moment nie widzę potrzeby robienia jakichkolwiek większych zmian. Moim zdaniem to forum jest jednym z najlepszych for w Polsce, między innymi dlatego też spędzam tu tyle czasu. 5. W czym chciałbyś pomóc: Głównie to chce pomóc we wszystkim, co należy do pracy moderatora. Sprawować pieczę nad działami, utrzymywać w nich porządek. Dbać o to by użytkownicy przestrzegali regulamin, pomóc im gdy będą czegoś potrzebować. Poza tym dochodzi jeszcze moderowanie tematów, Poprawianie ich treści/tytułów oraz karać za nieprzestrzeganie regulaminu. 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja? Otóż na forum mam już dość duży staż, często tu bywam, widać to po mojej aktywności w różnych działach jak i na ChatBoxie. Dość często wspieram sieć poprzez głosowanie na serwery. Staram się być aktywny gdy tylko mogę. Gdy tylko umiem pomagam innym użytkownikom jak pytają o coś na SB, jak nie mogą znaleźć działu którego szukają, lub nie wiedzą gdzie mogą złożyć podanie itp. itd. Myślę że większa część społeczności forum mnie zna, oraz nie ma ze mną żadnego problemu. Odkąd obiecałem poprawę w moim poprzednim podaniu, myślę że większość z aktywniejszych użytkowników zobaczyło u mnie pewną zmianę. Jedni może mniejszą a inni zaś większą, lecz ja staram się zachowywać w miarę normalnie, nie robić z siebie idioty (jak miało to miejsce wcześniej). Oraz cały czas kontynuować to co zacząłem. 7. Staż na forum: Rejestracja na forum: 27 stycznia 2021 roku. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Jako tako rangi "Moderator" nie posiadałem, lecz styczność z panelem moderacyjnym miałem. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _BEYON_ Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 +/- wiek +Podanie - Dużoo warnów wyłapujesz -Tak naprawde nie wiesz w czym chcesz pomóc administracji Jestem na nein Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 30 Sierpnia 2022 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 -wiek - kiepska kultura na forum - za dużo tych moderatorów już Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 31 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Jestem na tak z tego względu, iż: - Podanie ładnie i estetycznie napisane - Dużo czasu spędzasz na forum - Staż na forum 1 rok, 216 dni - Miałeś dużo warnów, ale wszystkie odrobiłeś i dwa razy tego samego błędu już nie popełniłeś. xDD - Miałeś opiekuna na serwerze i swoje obowiązki wykonywałeś dobrze. - Nie miałeś nigdy moderatora, ale miałeś styczność z panelem modernizacyjnym, więc wiesz jak to wygląda od środka. - W samym podaniu już deklarujesz, że chcesz przypilnować porządku na forum, aby użytkownicy przestrzegali regulaminu, więc jest to plus dla ciebie. - Widać, że zależy Ci na randze moderatora, bo już to twoje piąte podejście. Podsumowując to wszystko to jak najbardziej jestem za okresem próbnym, bo każdy zasługuje na szansę. Trzymam kciuki @ Torf dasz radę. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 31 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Kiedyś myślałem, że można ci dać szansę, ale grubo się myliłem. Za każdym razem obiecujesz poprawę, a potem nic z tego nie wynika. Kilka dni temu dostałeś warna za obrazę administracji. Jesteś dziecinny i pokazujesz to na każdym kroku. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 W dniu 31.08.2022 o 14:06, Drako napisał: Za każdym razem obiecujesz poprawę, a potem nic z tego nie wynika. Kilka dni temu dostałeś warna za obrazę administracji. Jesteś dziecinny i pokazujesz to na każdym kroku. Niestety jest jak Drako napisał. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi