Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] -HOUNDS SERVEROWY

Jamajczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Jaką masz propozycje?: Witam, jako gracz fivem jestem w stanie zaproponować swoje usługi jako 'HOUNDS" jeśli chcielibyście coś takiego wprowadzić ja jako hounds sprawdzam komputery czy dany gracz nie cheatuje, za pomocą programu executor bądź innego programu sprawdzam czy dany gracz nie injectowal bądź odpalal programu exe do gierki counter strike(jestem w stanie również sprawdzić czy ktoś nie używa czitów w skrócie .dll), jeśli tak wyszukam to z łatwością, tak sprawdzam graczy fivem, nie oszukujmy sie żyjemy w czasach gdzie cheaty mogą być niewykrywalne nawet na demkach ;], również jestem w stanie określić dokładną godzinę i datę odpalania cheata oraz wyszukam go nawet jeśli dany gracz przed sprawdzeniem komputera go usunął, więc jesli ktoś oszukuje w grze nie jest w stanie mi umknąć, myślę, że oferując swoje usługi zupełnie za darmo konsekwentnie oczyszcze serverownie z oszustów,  pozdrawiam Jamajczyk ;) 
Screenshot/Nagranie/Przykład: Więc tak, jeśli któryś z adminów danego serwera zna gracza/graczke który napierdala jak szalony i nie jest pewny do jego czystości gry mimo robienia ssów, kazania wrzucania mu demka itd itp wysyła go do mnie na sprawdzenie komputera, ja wysyłam mu program który jest całkowicie legit, po virus testach itd, cała społeczność fivem go zna, on go pobiera udostępnia mi ekran na discordzie a ja przy obecności kogoś z administracji sprawdzam czy gracz jest legit. (ZAPOMNIAŁEM DODAC ŻE JEŚLI DANY GRACZ NIE STAWI SIE NA SPRAWDZANIE JEGO CZYSTOŚCI TO WYROK JEST JASNY)

• Super 2
  • Ha ha 1

Pomysł ze słusznych pobudek, ale bez sensu. Z niego krótka droga do ucieczki graczy na inne sieci. Osobiście bym nie chciał, żeby jakaś randomowa osoba z internetu mi w pc grzebała. 

Na nie.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik

1. osoba  sprawdzana nie ma pewności że plik do sprawdzania jest czysty bez jakichś btc minerow itp

2. większość graczy nie da osobie nieznajomej dostępu do sprawdzania plików

na nie

• Użytkownik∙
Spoiler

więc jesli ktoś oszukuje w grze nie jest w stanie mi umknąć, myślę, że oferując swoje usługi zupełnie za darmo konsekwentnie oczyszcze serverownie z oszustów

Jedno zdanie, a już wiesz wszystko o wiedzy autora i jakości usług przez niego oferowanych. Lubię, jak ludzie sami się orają. Oczywiście na nie, to nie minecraft.
:kekw:

• Super 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik∙

Jedyne co ty możesz oczyścić, to kurz na obudowie komputera, bo nawet do wnętrza bym Cię nie dopuścił. Z resztą okazja czyni złodzieja, więc sio scamować durni gdzie indziej.

• Zasłużony

propodrz.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]