Użytkownik tojaigi Opublikowano 3 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Imię: Igor Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Mam bardzo dobra reputację oraz jestem lubiany na serwerze. Chciałbym pomóc w ogarnianiu spraw serwerowych jak i strefy na forum. Również chce wesprzeć finansowo Andrzeja. Mam zamiar opiekować się administracją serwera. Mam bardzo duże doświadczenie w byciu adminem jak i opiekunem. Jestem też bardzo aktywny i dużo czasu spedzam na serwerze. Myślę, że przydam się Andrzejowi i go trochę odciąże od obowiązków związanych z tym serwerem. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: deathrun + klasy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, 2/3 razyZ Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/tojaigi/ Coś o sobie: Jestem Igor, uczęszczam do technikum. Lubię grać w koszykówkę. Kiedyś grałem w drużynie semi-pro przez 2 lata. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 4 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 @ Admin CS:GO DEATHRUN+KLASY "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik skwiotek Opublikowano 4 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Dobrze by sie sprawowal w roli opiekuna , ma bardzo dobra reputacje na serverze + doswiadczenie a takze znajomosc sourcemoda Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3X Opublikowano 7 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 wiek + Doświadczenie + Podanie + Chęć wsparcia finansowo + Jestem za 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi