Użytkownik $devils$ Opublikowano 10 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Twój nick na serwerze: $devils$ Nick admina banującego: Spoconybuchem Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 09-10-22 14:59 Serwer na którym dostałeś bana: Only awp #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Ziomkowi chyba psycha siadła ze go pare razy zabilem totalnie bez powodu mi wpierdolił bana Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:646381424&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Shannon7199568198/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 10 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 @ SqopconyBuchem 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqopconyBuchem Opublikowano 10 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Nie Kolego nie siadła mi psycha tylko było pare zgłoszeń ze dziwinie strzelasz i jak oglądałem ciebie to dziwnie przez sciany strzelałeś i stałeś wcelowany Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqopconyBuchem Opublikowano 10 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 i nie mogę demka odtworzyć na tym zjebanym komputerze i nie mam jak rozpisać za która dokładnie akcje cie zbanowałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik $devils$ Opublikowano 11 Września 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 13 godzin temu, SqopconyBuchem napisał: Nie Kolego nie siadła mi psycha tylko było pare zgłoszeń ze dziwinie strzelasz i jak oglądałem ciebie to dziwnie przez sciany strzelałeś i stałeś wcelowany to ciekawe czemu jak cie zabiłem automatycznie 5 sekund po wjebales mi bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 11 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Nic specjalnego. Ban po 2/3 fragach. Na spect nawet nie wlazłeś to jedyne co mogłeś zrobić to powtórke obejrzeć. Jak już planujesz kogoś banować to moze poswiec ciut wiecej czasu, a nie wlepiasz za nic bana po 2 rundach. Edytowane 11 Września 2022 przez SADZIK 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi