Użytkownik Paeel Opublikowano 20 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 (edytowane) 1. Flesze trwają zbyt długo. 2. Flesze trwają zbyt długo. 3. Flesze trwają zbyt długo. 4. Gracze sie skarżą na zbyt długie trwanie fleszy. 5. Gracze sie skarżą na zbyt długie trwanie fleszy. 6. Gracze sie skarżą na zbyt długie trwanie fleszy. 7. Dlaczego nic nie zostało zrobione z tym problemem? Poza fleszami to proponuje odświeżyć bądź pozbyć się pluginów, które tylko zaśmiecają i zamulają oraz powodują spadki fps podczas gry. Edytowane 20 Września 2022 przez paeel 2 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 20 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Z tego co mi wiadomo to flesze jakiś czas temu zostały naprawione, jeśli nadal jest coś nie tak, to czemu nikt tego nie zgłosił? @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 @ 2137133769420666997911 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
VIP gruby777 Opublikowano 20 Września 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Otóż zostało zrobione ja widzę zmianę fleshe trwają o wiele krócej niż wczesniej i jest to zauważalne 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 21 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 (edytowane) Podsylalem pluga , nie wiem czy wgral czy wrzucili swoje ale podobno bylo zmieniane i ze jest git @ OroKoroner no i tu się mylisz, bo tak jak wspominalem kiedys w poscie jak ustawilem plug na fleshe Co Ci nawet napisalem ze dostajesz 6 pod rzad i laczny ich czas to 5sekund Gdzie normlany 1 to bylo lacznie 13 wraz ze znikaniem, zwykly flash trwa 5sek a kolejne powoduja ze coraz wiecej ja ustawialem tak aby nie bylo czegos takiego. Jesli macie problem z modelami @ Trivor wylacz whblockerze antyflash = 1 na 0 Cytat Odnośnie pojedynczych fleszy widać różnicę, ale gdy spadnie w pizdu fleszy, to nawet pluginy nie pomog Edytowane 21 Września 2022 przez ALCMDZ 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka nadmanganianpotasu Opublikowano 21 Września 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 (edytowane) Z tego co słyszałam i czytam tu w temacie to te flesze zostały zmienione i rzeczywiście trwają krócej niż kiedyś - osobiście nie mam porównania, bo było to chyba zanim zaczęłam grać, albo nie zwróciłam uwagi, mniejsza. Czasami ludzie marudzą na te flesze, aczkolwiek patrząc na to, że jest leczenie na serwerze i skoki, to czy ponowne skrócenie fleszy nie ułatwiłoby bardziej rozgrywki? Wg mnie nie trwają one wieczność i da się z tym żyć. Osobiście nie czuję ogromnej potrzeby by zostało to zmienione. Edytowane 21 Września 2022 przez nadmanganianpotasu 4 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz TetraHydroCannabinol Opublikowano 21 Września 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 (edytowane) Dla mnie jest dobrze, była już zmiana tego dlatego zostaje. Wystarczy mieć skilla w szybkim obracaniu się @ OroKoroner a co do twojej wypowiedzi to nie trzeba odrazu się "pchać" tam gdzie leci dużo fleszy, zawsze można przeczekać Edytowane 21 Września 2022 przez TetraHydroCannabinol 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 9 godzin temu, OroKoroner napisał: Odnośnie pojedynczych fleszy widać różnicę, ale gdy spadnie w pizdu fleszy, to nawet pluginy nie pomogą No właśnie. Dlaczego jak ktoś dostanie 5 flashy co sekundę czy dwie to ma mieć flasha tyle samo co osoba co dostała jednego? Jak się pcha przed siebie bez pomyślunku to trzeba się liczyć z konsekwencjami. 22 godziny temu, paeel napisał: 4. Gracze sie skarżą na zbyt długie trwanie fleszy. Z moich ostatnich doświadczeń na tym serwerze to gracze marudzą na wszystko. Raz, że flashe są za długie, raz, że ktoś ich nie dostaje. Tak zwany wszechogólny płacz. Poczekam jeszcze na wypowiedź paru osób, ale na razie z odpowiedzi wynika, że jest w sumie okej. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 21 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Dla mnie wszystko działa tak jak należy i tak jak powinno być 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iMm*3r4 Opublikowano 21 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 skracajac flesze lamiecie prawa tej gry :O 1 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 22 Września 2022 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Wszystko jest git, przynajmniej nie oślepiają po wybuchu za plecami. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 To na chwilę obecną bez zmian. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi