Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - NICK paeel

orvvzmxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: orvvzmxx

Nick oskarżonego: paeel

Powód skargi: notoryczne bezpodstawne wyrzucanie z serwera pod ,,pretekstem,,

Opis sytuacji: od samego momentu wbicia na serwer jeden z graczy zaczął mi ubliżać cytuje ,,zamawiałes dziwke? XD bo ORV przyszla. Oczywiscie kolesiostwo i admin nie zareagowal, nie upomnial czy nie pokarał co jest śmieszne bo to co kolega powie on robi. 

Data i godzina zdarzenia: mniej więcej 3:15

Miejsce zdarzenia: 

Only DD2 #1] StrefaSkilla.pl [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] (de_dust2)

Dowody:  demko 

Coś od siebie:  Jako były admin uważam, że w czasie gry każdy powinien być traktowany równo a nie że kogoś znam bądz lubie to mu bede na wiele i wiecej pozwalal od innych.  Proszę o przypomnienie adminowi co znaczy i jakie reguły obowiazuja na tym stanowisku, bo chyba nie wie skoro dostaje perma za nic i podpisuje to „ . „  a kolege ktory kierował do mnie obelki zbanowac nastepnym razem. 

Edytowane przez orvvzmxx
  • Ha ha 6
  • Użytkownik

- Konto założone pod skargę
- Bezsensowny opis skargi.

Dowody: demko? Pobierz, spakuj, dołącz odpowiedni plik + wypisz moment, w którym dana sytuacja miała miejsce.
Składając skargę z powodu braku reakcji i wymienienia tylko jednego z adminów, który był w tamtej chwili na serwerze nie powinno być brane nawet pod uwagę a zamknięte z góry. Nie był to jedyny admin w tamtej chwili, który był aktywny na serwerze, więc nie rozumiem powodu wymienienia tylko JEGO nazwy. Prawdopodobnie brak wiedzy ;) 

Ps, nie powołuj się na bycie byłym adminem. Dostałaś go tylko przez znajomość a wszystko czego dokonałaś na byłeś sieci możesz zawdzięczać tylko i wyłącznie osobom trzecim, które Ci wszystko mówiły, bo sama potrafiłaś jedynie wyrzucić kogoś za obrazę. ;) Nie byłaś i nie będziesz nigdy adminem, tym bardziej odpowiednią osobą z wiedzą na tym miejscu.

Pozdrawiam <3

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik

Po pierwsze, nie mam pojęcia kim jesteś ani o jakim "kolesiostwie" tutaj piszesz. Po drugie, na serwerze było 3 adminów więc każdy z nich powinien zareagować jeżeli miała miejsce taka sytuacja. Po trzecie, dostałaś jednego kicka za klatkowanie, więc dziwie się, że piszesz o jakimś notorycznym wyrzucaniu. Co do słów tego gracza, którego zacytowałaś to nawet nie widziałem, że coś takiego pisze, bo inaczej od razu bym zareagował. Gracz, który nie potrafi zachować kultury, nawet w weekend pod wpływem alkoholu jest upominany o jej zachowanie, reszta adminów lub nawet graczy zapewni Cię, że ciągle upominam na serwerze o kulturę i po trzecim upomnieniu gracz dostaje ode mnie kicka, a pózniej bana. . 

To, że znam ludzi na serwerze i oni mnie nie zwalnia mnie z bycia adminem. Pozdrawiam. 

Perm był przez pomyłke, masz ub.

417b8ad026d5b08eeb23581deecd.1000.jpg

Edytowane przez paeel
  • Super 4
  • Ha ha 1

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]