Użytkownik rafiox22 Opublikowano 26 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Imię: Rafał Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ chce podnieść standardy moją pasją jest zarządzanie serwerami itp. nie jest mi obce zarządzanie mam duże doświadczenie na serwerach cs1.6 ********, discord 5 serwerów oraz w csgo 1 serwer... Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Interesuje mnie któryś serwer AWP CSGO Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: zależy, wsm tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Może Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199349759490, MAIN: https://steamcommunity.com/id/kapi7275kkkkkk Coś o sobie: mam 20lat Pracuje nie jestem nudziarzem jestem zwykłym chłopakiem nie pedałkiem ćwicze, moją pasją jest E-sport i Naprawa komputerów... Oraz Telefonów Dodatkowo Wędkarstwo 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 26 Września 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 +wiek Wsparcie finansowe +/-??? Może to znaczy tak czy nie? - nikt cię nie zna xd - brak admina na serwerze - podanie Aktualnie na nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 (edytowane) Nawet sam dobrze nie wiesz jaki serwer chciałbyś ogarniać, a pchasz się na opiekuna. Kłania się tutaj czytanie ze zrozumieniem z tego co widzę. Konto pod podanie nikt cię tutaj nie zna daj się poznać użytkownikom zacznij od zwykłego Admina, a dopiero później pchaj się na jakieś wyższe rangi. Nie. Edytowane 26 Września 2022 przez Krip 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 26 Września 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Brak admina na serwerze, plus brak posiadania admina i nie wiesz jaki konktretnie serwer chcesz ogarnąć jako opiekun, daj się poznać ludziom wystartuj na admina i dopiero za jakiś czas na opiekuna wystartuj. Jeśli już to na jedno konto na steam się zdecyduj a nie dwa podajesz. Plus podanie na odwal napisane aby tylko było Na NIE!!! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 26 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 (edytowane) Chyba podziękujemy Edytowane 26 Września 2022 przez SADZIK 1 1 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 26 Września 2022 SCDBK Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Jak już piszesz podanie na opiekuna, to taką absolutną postawą jest wskazanie konkretnego serwera czego tak na prawdę nie zrobiłeś. Dodatkowo zamiast odpowiedzieć na pytanie o wsparcie finansowe wprost, podajesz nic nieznaczące „może”. Ten Ping na końcu mam interpretować, ze tez jestem twoją pasją? . Chyba podziękuje. Oczywiste w tym przypadku jest, że jestem na Nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 26 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 xd 2 godziny temu, rafiox22 napisał: Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Może -sm -argumenty -rozpoznawalność na NIE aha Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 3 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi