Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO] - jasiekoks

jasiekoks

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO: GO
Nick: @ jasiekoks
Imię: Jan
Wiek (dokłada data): 26.06.2005
SID: STEAM_0:1:632635491
Znajomość AMXX*(1-10): 6
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W każdej wolnej chwili zaglądam na forum – po parę razy dziennie.
Opisz siebie: Siema jestem Jasiek historia z tym forum zaczęła się na awp2, gdzie poznałem dużo osób potem arenki, a na końcu mirage1 na każdym z tych serwerów posiadałem admina. Interesuje się bukmacherką :kekw: oraz e-sportem. W wolnych chwilach lubię podróżować po miastach w Polsce np. Gdańsk.
Dlaczego akurat Ty?: Utrzymuje dobry kontakt z graczami oraz nigdy nie było ze mną problemów znam się jakiś czas z Drako co też będzie powodować dobry kontakt z nim jeśli będzie trzeba coś zrobić to będzie mógł w każdej chwili do mnie napisać. Jestem miły (no chyba ze ktoś mnie wkurwia ale to rzadko) kulturę osobista również posiadam no i chyba tyle jeśli będą jakieś pytania to zawsze można napisać. Pozdrawiam :wicked:
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Spore nie miałem ani jednego odwołania, od kiedy posiadam admina.
Kontakt: steam, discord 

//"Zacznijmy od wymagania, których na pewno nie spełniasz, a piszesz podanie. Umiejętność czytania ze zrozumieniem, Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek," – nie wiem, skąd masz takie informacje, ale są one błędne.

„Niestety chciałbym Cię poinformować, że pisząc o sporym doświadczenie tylko dlatego, że podczas bycia adminem na serverze nikt się nie odwoływał od twoich banów niestety muszę Cię zszokować nie jest sporym doświadczeniem…” – dałem tylko przykład, że podczas posiadania admina nie miałem żadnego odwołania. Niedawno razem z Robertem sprawdzałem parę demek z nudów na streamie wiem, że to tez nie jest duże doświadzczenie, ale wiem jak rozpisać demko od podstaw itp.

„Bycie w UBT wiąże się też, z tym że często będzie Cię ktoś wkurwiał wiec to, że nie potrafisz się w takiej sytuacji opanować na -” – jest to jedyne zdanie, z którym się zgodzę, lecz moje wkurwienie nie jest, że ktoś mnie raz zwyzywa tylko na prawadę musi być toksyczna atmosfera między mną a ta osoba. Jest mało takich osób.

„Chciałbym też Cię poinformować, że jako ubt cs go nie będziesz sprawdzał/rozpisywał graczy tylko i wyłącznie tych, którzy otrzymali bana od ciebie, będziesz musiał sprawdzać i analizować 99% odwołani wiec, jeżeli nie miałeś możliwości nikogo nigdy rozpisać, to nawet na minus, bo to w szczególności będziesz robić” – no co ty nie powiesz geniuszu.

Edytowane przez jasiekoks
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 12
  • Fuu 2

aha

• Użytkownik

Zacznijmy od wymagania których na pewno nie spełniasz a piszesz podanie

Umiejętność czytania ze zrozumieniem, Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek,

Niestety chciałbym Cię poinformować że pisząc o sporym doświadczenie tylko dlatego że podczas bycia adminem na serverze nikt się nie odwoływał od twoich banów niestety musze Cię zszokować nie jest sporym doświadczeniem...

Bycie w UBT wiąże sie też z tym ze często będzie Cię ktoś wkurwiał wiec to że nie potrafisz się w takiej sytuacji opanować na -

Chciałbym też Cię poinformować ze jako ubt cs go nie będziesz sprawdzał/rozpisywał graczy tylko i wyłącznie tych którzy otrzymali bana od ciebie, będziesz musiał sprawdzać i analizować 99% odwołani wiec jeżeli nie miałeś możliwości nikogo nigdy rozpisać to nawet na minus bo to w szczególności będziesz robić 

Choć są sposoby żeby nabrać doświadczenia nie będąc w ubt to mimo tego szanse warto dać ale w mojej opinie twoje podanie jest marne wiec

Jestem na Nie 

• Super 3
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • WTF 2
  • Sponsor
SPONSOR

Demka testowe na pw.

Miejsce było tylko jedno, kandydatów 3. Bardzo zależało mi na rozpiskach, tym razem niestety nie okazałeś się być najlepszym kandydatem. Podanie odrzucone. Może innym razem.

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]