Użytkownik SMIERC123 Opublikowano 5 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 1. Twój nick:Respect ` 2. Nick oskarżonego:ADMIN [Blaszczyk] 3. IP/SID oskarżonego:ip nie mam 4. Data i czas zdarzenia: 05/10/2022 okolo 23 5. Powód skargi: Obraza gracza 6. Opis sytuacji: Podaje info z poprzedniej rundy na dluga a admin w nastepniej do mnie zamknij ryj stare kino :p 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): swaidkowie beda nie jestem sadem xd,demka nie mam/ss-y nie mam prosze o sprawdzenie demka na serwerze inaczej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SMIERC123 Opublikowano 5 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 https://www33.zippyshare.com/v/jCwxHMk2/file.html Prosze z gory sorry nowy jestem na serwerze od nawa a tak to admin na innych serwerach Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Skarga słuszna, admin musi trochę stonować swoje słownictwo. Z drugiej strony go rozumiem, bo po parę razy każde info podawałeś i nie dało się tego słuchać. Słowne upomnienie dla admina. 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi