Użytkownik SequentStart Opublikowano 9 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Nick z CS: SequentStart Admin banujący: Jakiś trep Serwer: DD2 Data zdarzenia:09.10.2022 Opis sytuacji: Dostałem bana za kulture, gdzie się poniżało kilka osób na serverze, reszta nawet upomnienia nie dostała. Wszedłem po 30 minutach gdzie minął ban i w żartach (przy sobocie) powiedziałem, żeby nie zwracać uwagę na adminów i że każdy może robić to co chce, dostałem bana na 3 godziny. Nie wiem od kogo dostałem bana, ale proszę żeby ten admin nie zajmował sie serverem w godzinach nocnych, bo nie ogarnia klimatu. W tych godzinach grają zazwyczaj osoby powyżrej 18 roku życia i nikt nie zareagował na moją wypowiedź poza administratorem a każdy zrozumiał, że to było dla żartów skierowana odpowiedź dla administratora Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Ban minął , jeżeli uważasz że ban był niesłuszny napisz skargę na danego admina. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi