SCDBK Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. HABUDDA Opublikowano 9 Października 2022 SCDBK Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 UBT 1.6 czy UBT GO: GO Nick: @ HABUDDA Imię: Piotr Wiek (dokłada data): 20.07.2001 SID: STEAM_0:0:116473931 Znajomość SM (1-10): Myślę, że coś między 8 a 9 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zaglądam w prawie każdej wolnej chwili więc tak około 2-3h aktywności jest realistyczne Opisz siebie: Witam, z tej strony najlepszy opiekun . Obecnie jestem studentem drugiego roku automatyki i robotyki, a że kierunek w sumie nie jest jakoś przesadnie trudny to szukam jeszcze jakiegoś urozmaicenia jakim mogło by na przykład być UBT. Jeśli chodzi o zainteresowania, to przede wszystkim musiałbym umieścić tutaj F1 oraz e-sport, a no i oczywiście nie można zapomnieć etatowego denerwowania pewnych osób z om1 i arenek. Dlaczego akurat Ty?: Bo pozostałe podania są od @ jasiekoks i @ BellaCiaoo . A tak poważnie to funkcja ubt interesuje mnie od dłuższego czasu. Kiedyś nawet już było tu moje podanie, ale ze względu na ówczesne wydarzenia postanowiłem je ukryć . A skoro teraz rekrutacja znowu jest otwarta to czemu by nie spróbować jeszcze raz. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Uzbierało się już trochę godzin w te karabiny więc myślę, że raczej dobrze. Co prawda oceni to dopiero jednak ewentualne demko testowe Kontakt: Steam, dc, messenger 4 6 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 9 Października 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Demka testowe na pw. Z 3 kandydatów okazałeś się być najlepszy. Ładne rozpiski w szybkim czasie. Witam w zespole. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 9 Października 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi