Premium ZwYroL Opublikowano 14 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Nie będę się na darmo rozpisywał więc napiszę w skrócie. Resetują się misje jakoś średnio po zmianie mapy a dokładniej ich postęp. + z innej beczki chciałbym dodać że gracze narzekają na to że jest tylko SS2 i Green, osobiście jestem za tym by przywrócić parę map, ale oczywiście nie tych co już były np. - Surf_sand - Surf_cruel - Surf_advenced lub Surf_castlensky @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Osobiście też jestem za dodaniem map, ale tutaj moja decyzja nie jest ostateczna. Jeśli chodzi o problem z misjami to przegadam z Trivorem. Jeśli się nie da naprawić to inne misje się ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 14 Października 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 + Jeszcze jedna rzecz bo zapomniałem, chodzi o początkową misję która daję chyba 40k expa, nie wiem czy celowo to jest zrobione ale można ją robić 2 razy. Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 SURF SKI moldovan Opublikowano 15 Października 2022 Admin CS 1.6 SURF SKI Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Tez jestem za dodaniem innych map a co do misji to mozna dodać, zmienić ale osobiscie nic mi sie nie resetowalo nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 16 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Super mapy, misje pewnie nie sa w nvalut to sie nie zapisujo. Trza baze stworzyć dla nich wtedy w bierzącym pliku "ini" przy każdej edycji gdy gracz wpisze /misje automatycznie mu sie zeaaktualizuje + misje bd sie aktualizować co rundę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 16 Października 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Więc dałoby radę wprowadzić te mapki? Dzisiaj zdążyło parę osób znowu ponarzekać więc myślę że to dobry pomysł by przyciągnąć uwagę graczy. + kolejna osoba upomina się o zbugowane misje. Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 18 Października 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 W takim razie chociaż jedną mapę dodajcie chociażby, ale mimo wszystko priorytetem są misję do naprawienia i niektóre do zmiany moim zdaniem. Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik dottbuff Opublikowano 23 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Moim zdaniem mapa surf_green_delux2 jest kompletnie do usunięcia, ludzie powinni surfować, a nie kampić po rogach mapy Co do misji normalnie się zapisuja (bynajmniej mi), ani razu mi się nie zresetował postęp Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik borkol Opublikowano 3 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) Problem z misjami nadal występuje, średnio raz na 2 mapy cofa postępy w misjach. Problem tez jest taki że jak jest misja na zadanie 20000 obrażeń to nie daje expa za misje, tylko dalej nalicza obrażenia w moim przypadku było że miałem 20212/20000. Misje trzeba było wykonać od nowa. Edit: Problem jest też z /top15, również nie zawsze nalicza fragi po zmianie mapy. Po zmianie mapy z surf_green na SS2 nie naliczyło mi fragów. Z miejsca 5 spadłem do 7 miejsca, i stan fragów i killi został przywrócony do stanu ze wcześniejszej mapy. Edytowane 3 Marca 2023 przez borkol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi