Użytkownik∙ Zapołka Opublikowano 15 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Nick z CS: [Beton] Zapołka Admin banujący: nw Serwer:dd2 Data zdarzenia: tera Opis sytuacji:ogolnie w naszy mteamie jest 6 osob do tego dzis jeden dostał bana zeby wstawic demko, po wejscu na serwer dostalem bana za aktywnego rowniez z kolegą [Beton] Jojnik powod ten sam Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jojnik Opublikowano 15 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 To prawda,dostałem aktywnego bana za nic 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 15 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) Ban jest za cheaty, widoczne przy kazdym Twoim fragu. Te "6 osob" w teamie ma to samo ip? XD Wrzuc demko z gry, rozpisze chetnie. Edytowane 15 Października 2022 przez paeel poprawka No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zapołka Opublikowano 15 Października 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 to samo ??? a chcesz wejsc na dc i sam sprawdzic ? 5.174.93.242 to jest moje ip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zapołka Opublikowano 15 Października 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 3 minuty temu, paeel napisał: Te 6 osob w teamie ma to samo ip? XD Wrzuc demko z gry, rozpisze chetnie. jak mam ci dac demko jak ja dzis 1 raz wbilem dopiero i nawet nie zagrałem minuty XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zapołka Opublikowano 15 Października 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) 19 minut temu, Zapołka napisał: jak mam ci dac demko jak ja dzis 1 raz wbilem dopiero i nawet nie zagrałem minuty XD jeszcze pokaz jakie ip niby z jojnikiem mam takie same XD po za tym jojnik z 2 konca miasta i to samo ip to ja nie wiem jak ty patrzysz Edytowane 15 Października 2022 przez Zapołka d Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zapołka Opublikowano 15 Października 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 25 minut temu, paeel napisał: Ban jest za cheaty, widoczne przy kazdym Twoim fragu. Te "6 osob" w teamie ma to samo ip? XD Wrzuc demko z gry, rozpisze chetnie. jak jojnik bana nawet nie dostał ani nic tylko gdy ja wbilem to ja i on dostal bana za aktywny Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi