Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 18 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Imię: Piotr Wiek: 22lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Postanowiłem napisać podanie na opiekuna, ponieważ serwer od dłuższego czasu nie posiadał nikogo na tym stanowisku, więc widzę gdzieś tu szansę dla siebie. Chciałbym pomóc w pilnowaniu serwera czy to na serwerze, czy to na forum oraz wspierać go finansowo. Opiekuna nigdy nie posiadałem, lecz wydaje mi się, że sobie poradzę. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage#2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199054923410/ Coś o sobie: Cześć mam na imię Piotrek, mam 22 lata. Pochodzę ze Śląska, uwielbiam grać w piłkę nożną oraz interesuję się jazdą na snowboardzie. Po pracy lubię przede wszystkim pograć w cska, lecz nie tylko oraz pogadać ze znajomymi na dc. Pozdrawiam. 4 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 18 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #2 proszę o wypowiedzi. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. V3nom^^ Opublikowano 18 Października 2022 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Well, well, well... Witam tu wszystkich zgromadzonych czytających jak i również samego autora postu. Zacznijmy od tego, że Yakuza jest bardzo niekompetentną osobą na owe stanowisko, czemu? Jak dobrze wiem i słyszę, bądź dowiaduje się z wiadomości prywatnych od graczy serwera, że z tą personą jest coś nie tak, nie potrafi rozwiązywać sporów pomiędzy graczami tylko od razu przechodzi na panel admina czy na konsole i wpisuje mute'y na 10 minut. Czy taki powinien być admin a co dopiero opiekun serwera? Wiem sam po sobie, że bycie wyluzowanym administratorem, który dopiero w ostateczności korzysta ze swoich permisji jest szanowany, lubiany czy w innych pozytywnych aspektach opisywany. A ty tak nie potrafisz, nie potrafisz załagodzić sporów pomiędzy graczami a co dopiero z nami - niektórymi administratorami tego samego serwera, na których potrafisz napisać skargę bądź napisać odwołanie od 5 minutowego bana, co było krótko mówiąc - żenujące i ośmieszające Ciebie. Ale przejdźmy do pewnych, że tak to nazwę "tematów". Zacznijmy od relacji związanymi pomiędzy nami. Jak sam dobrze wiesz zaczęło się od tego, że dałem ci na nie w podaniu i zrobiłeś z tego wielkie halo, że jak ja tak mogę robić. Piszesz podanie o admina z myślą, że wszyscy chórem rzucą się i powiedzą TAK TAK WEŹCIE GO PROSZE!!! Nie Yakuza, tak to nie działa i na pewno nie zadziała gdy piszesz podanie o taka posadę. Wszedłeś ze mną na ścieżkę wojenną od tamtego momentu, i powiedz mi jedno czy w trakcie rozmowy pomiędzy nami czy na serwerze Cię zwyzywałem, bądź zacząłem prowokować? Ależ oczywiście że nie, nawet w normalny i spokojny sposób wyjaśniałem z Tobą występujące spory. Pamiętasz, jak nie mogłeś sobie poradzić z tym, że jesteś wyzywany, szkalowany i jechany przez połowę serwera? Za twoje zachowanie i tzw. kija w dupie? Sam nie potrafiłeś tego zrobić dopiero jak ja się włączyłem w to, to był spokój - do czasu, ale to nie ma sensu o tym gadać. Skoro ktoś inny musi Ci pomóc, żeby mieć dobry kontakt z graczami to zadaj sobie sam pytanie, czy Opiekun taki powinien być? Bo moim zdaniem nie. Może przytoczę sytuację, w której nie mogłeś normalnie porozmawiać pomimo twojej agresji i zacząłeś mnie prowokować do zwyzywania Ciebie bądź zrobienia co innego, żeby tylko mnie udupić. Pierwsze co to wyzywanie od dzieciaków bo cię wyrzuciłem ze znajomych? Naprawdę Yakuza? Masz 22 lata i się w sumie spłakałeś o to, że cię wyrzuciłem ze znajomych, śmiesznie. Ile jesteś starszy ode mnie żeby mnie od dzieciaków wyzywać, przypominam Ci, że spór pomiędzy Tobą a graczami ja wyjaśniałem i pouczałem dwie strony, więc zobacz jaki dzieciak ze mnie, przykro mi bardzo. Gdyby ktoś pytał, albo będziesz się próbował wybronić z tego ss'a to powiem tak, Yakuza ma jakichś ziomków którzy donoszą mu o czym kto gada na serwerze - z 30 minut wcześniej rozmawialiśmy o tym co ty odwaliłeś z tymi odwołaniami i skargami na swoich kolegów z branży i stało się co się stało. Tutaj jakaś lekka próba sprowokowania? Coś ten? Nie udało ci się, jeśli pamiętasz odpowiadałem ci normalnie i ani razu nie zwyzywałem, ale na pewno czekałeś aż to zrobię bo moja osoba ci nie pasuje w gronie administracji. Czemu taki jesteś? Bo mam lepszy kontakt z graczami? Bez problemu z każdym potrafię się dogadać i wyjaśnić bez rozdawania banów mutow itd.? Nie rozumiem kompletnie twojego zachowania w tamtym momencie. Moje ulubione - leżeć kidosku (zostało to napisane gdy mnie zabili). Tutaj mi się wydaje, że sam za coś takiego dostałby zwykły szary gracz muta, gaga czy nawet bana na twoją ulubioną taryfę 10 minut XD Czy tak się zachowuje przyszły opiekun serwera? Piszący skargi na swoich zamiast się zaśmiać i powiedzieć "haha stary myślałem że spadne z krzesła XDXDXD" . Nie Yakuza ty tak nie potrafisz, ty tylko czekasz aż ktoś coś zrobi, aż ktoś zrobi błędne przewinienie i od razu skarga, ban, mute, gag, albo i nawet odwołanie, bo przecież kolega z administracji zrobił coś źle nie tak jak w regulaminie jak to tak można lol beka xd mam kijka w 4 literkach. Taka osoba jak ty nie powinna nawet pisać podanie o opiekuna, nie prezentujesz się profesjonalizmem, spokojem i kawałkiem wyluzowanego "JA". Moim zdaniem opiekun powinien mieć dobry kontakt z graczami i tu już się przewróciłeś bo tak jak wspominałem 3/4 ludzi jak widzi twój nick tylko narzeka i mówi "o znowu on", "uwaga bo sie posypia bany na 10 minut". Nie nadajesz się na opiekuna i moim zdaniem serwer Only Mirage #2 go nie potrzebuje, bo radzi sobie bez niego świetnie Nie wiem, czy jesteś tylko dla mnie taką osobą, ale myślę, że nie - nie zmienia to faktu że osoba która chce zostać opiekunem nie powinna robić takich rzeczy tak czy siak. Kończąc ten cudowny poemat - będąc taką osobą jaką jesteś możliwe, że i tak się dostaniesz na tę posadę bo nie jestem tutaj decydującą osobą. Wszyscy na serwerze nie wytrzymują z tobą gdy masz admina, a co dopiero jak dostaniesz opiekuna. Życzę ci dużo szczęścia, spokoju i luzu bo tego to ci najbardziej potrzeba. I prosiłbym, żebyś mi nie pisał na pv, jak ja tak mogłem zrobić itd. Moja opinia jest jaka jest i skoro jesteś osobą dorosłą, za którą się rzekomo uważasz przyjmij to na klatę bądź się wypowiedz tutaj, bo posada opiekuna nie jest taka sama co admina. Tyle ode mnie, masz mój głos na NIE. Peace. 1 13 3 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 18 Października 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 +wiek +/- podanie (mogłeś się bardziej postarać) -Sm (wiele razy byłem świadkiem, twoich nie poprawnie nadanych banów i kicków) - brak doświadczenia + Wsparcie finansowe Podsumowując jestem na małe nie, opiekun powinien wykazywać się z większym doświadczeniem z SM, gdyż to właśnie on ma pomagać adminom gdy czegoś nie wiedzą. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _ziemniak1 Opublikowano 19 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 +Wsparcie finansowe -/+ doświadczenie zawsze mozna sie nauczyc +aktywność na serwerze -/+ SM Opiekun serwera powinien mieć dobry kontakt z innymi graczami i adminami. W twoim przypadku jest on średni, ale jesli sie chce to da sie to polepszyc. Nie wszyscy muszą cie lubic na serwerze a ty nie musisz ich lubic, ale gdy ta osoba potrzebuje twojej pomocy to twoim zadaniem jest pomoc tej osobie. I w przypadku @ ^Mr.Yakuza^ jest to wykonywane choc nie zawsze jest tego taki skutek jak powinien byc. @ ^Mr.Yakuza^ bardzo sie stara w tym co robic i dlatego moja decyzja jest na TAK (Nie umiem pisac takich rzeczy ale sie staram) 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Masi Opublikowano 19 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Niech Będzie na Tak +Wsparcie finansowe serwera +Aktywność +/- SM - Doświadczenie 2 1 "Kamehameha" Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdfghjkl Opublikowano 20 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 - sm, wszystko jest możliwe do nauki wiec spokojnie jeszcze się nauczy + Admin jest aktywny + Wsparcie serwera - Troche małe doświadczenie Nie mam nic więcej do dodania. Jestem na tak. 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 14 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Mimo że nie gram na serwerze, to i tak się wypowiem. -Sporo skarg -Tak jak na górze (prowokacja) -brak opiekuna +/-smx +Wiek +Składka To tak Oceniam to głównie z samego podania. Może się mylę, ale jak dla mnie minusy przeważają, NA NIE 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Oczywiście, że na NIE - sporo skarg - AMX - podanie z pupci - brak doświadczenia 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 3 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 (edytowane) + Wiek + Wsparcie finansowe +/- SM + Da się pogadać, pożartować + Dobry kontakt z graczami jak i adminami - Doświadczenie, ale gdzieś w końcu trzeba je posiąść Podsumowując, jestem na stanowcze tak. Uważam, że poradziłby sobie na tym stanowisku, z graczami ma super kontakt z tego co widzę na serwerze, a jako admin mogę powiedzieć, że poradziłby sobie w tej roli. Powodzenia! Tak w ogóle trochę śmieszne, że wszystkie osoby co dały na nie (poza venomem) nie grają na tym serwerze albo weszły z raz xd, a wszyscy admini są jednogłośni w decyzji więc no warto się zastanowić które głosy mają większe znaczenie. Ale @ PawełSzmit po co ty się wypowiadasz jak nikt z adminów ani razu nie widział Cię na serwerze xd. Tak samo jak reszta co się wypowiedziała np. Mateo. Tak jak wyżej napisałem, wszyscy którzy są aktywni na serwerze (oprócz venoma) dają głosy na tak, a głosy na nie dają tylko osoby które nie grają na serwie. Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Forever 1 2 Odnośnik do komentarza
GROSZEK GRROSS Opublikowano 7 Grudnia 2022 GROSZEK Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) +wiek +/- SM + wsparcie finansowe + Dobry kontakt z graczami - doświadczenie (ale myślę że się douczysz i będzie git) +da się pogadać tak ja forever napisał Podsumowując, jestem na TAK myślę , że poradzi sobie na tym stanowisku , myślę też ,że do podszkolenia SM a tak to git. Edytowane 7 Grudnia 2022 przez GRROSS 1 Cytat Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Trochę temat już siedzi @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frankovsky Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Na Tak! +sm +wiek +składka +gt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mikey Opublikowano 9 Grudnia 2022 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Ja chciałbym tylko wyjaśnić młodym adminom OM2, jako kolega po fachu, że to nie jest podanie na admina tylko opiekuna. Pełnienie tej roli, jest równoznaczne z większą wiedzą source moda, dlatego też przy wpisaniu znajomości go 5/10 nie jest to +/-, a raczej po prostu -. Z mojej strony wyglądałoby to w ten sposób: - SM +/- Kontakt z graczami +/- (z naciskiem na minus) kultura - Doświadczenie - Skargi + Składka Jestem na NIE. Jeśli chodzi o kontakt z graczami, to kolega wie o co chodzi, pisaliśmy ze sobą i czasem po prostu jest/było to ignorowanie innych graczy/brak odpowiedzi lub pomocy na pytania zadawane na u@. Kultura podobnie nie do wszystkich, ale admin co dopiero opiekun powinien być bezstronny traktować każdego gracza i admina z takim samym podejściem i kulturą. Odzywki i wspieranie którejś strony moim zdaniem podchodzi pod "kolesiostwo", a przypominam, że administrację też można karać. Wszystko jest możliwe do zmiany i/lub poprawy. Zachęcam do poduczenia się Source Mode na co najmniej mocną 8, zmiany podejścia do graczy na serwerze (bezproblemowość) no i może napisania czegoś oryginalnego w punkcie "Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?", żeby troche je urozmaicić i wtedy napisać je ponownie, a może głos będzie na TAK. Z mojej strony by było na tyle powodzonka i do zobaczenia na serwerze! EDIT: Czy poważnie ciężko Ci się pogodzić z tym, że ktoś Ci podanie skomentuje na "nie" i musisz się tym "chwalić" przed całym serwerem w momencie kiedy wchodzę na serwer? Niestety zapomniałem zrobić jeszcze ss komentarzy typu "auuu" kilka razy kiedy zostawałem w "clutchu" i ktoś mnie zabijał, ale wszystko można na demku zobaczyć. Po prostu dziecinada. 22 lata masz chłopie i masz problemy z krytyką? No nie wiem czy to jest idealny kandydat na opiekuna, ale co ja się tam znam XDD 6 4 1 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BaTOOON Opublikowano 9 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Witam wszystkich 😀 Moim zdaniem @ ^Mr.Yakuza^ zasługuje na opiekuna ma łeb na karku , potrafi poradzić sobie z presją na serwerze , ludzie go szanują , myśle ze będzie miał bardzo dobry wpływ na serwer. Panie @ V3nom^^ przeczytałem twoją wypowiedź , szanuje cię i lubię lecz muszę tutaj powiedzieć że jesli chodzi w skrócie o „emocje” związane z waszym konfliktem to @ ^Mr.Yakuza^ Zrozumiał pewne rzeczy. Kiedy zaczynał grać na tym serwie podchodził za bardzo „starannie” do pewnych rzeczy związanych z kulturą bo jeszcze nie znał tego jak rozmawiamy ze sobą. I moim zdaniem powinniście się ogarnąć i podać sobie rękę bez sensu takie gadanie i kłótnie. @ PawełSzmit nie chce w żaden sposób cię urazić ale twoja wypowiedź jest z „pupci” mówisz o kulturze i dajesz minus bo dostaje skargi. Ja też dałbym Ci minus bo trochę podchodzisz do tego z pogardą. Nie pierwszy raz to widzę , jakbyś robił to na siłę. Moim zdaniem powinny wypowiadać się osoby które go znają i z nim rozmawiają. A nie osoby która pojęcia nie mają o panie @ ^Mr.Yakuza^ Bo wydawać się może każdemu panie @ M4TEO W końcu oczekujemy sprawiedliwych i rzetelnych wypowiedzi. Jestem na Tak 🤜 POZDRAWIAM 2 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czupson_ Opublikowano 9 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Siema -sm -kultura -wiele skarg + składka -doświadczenie Jestem na NIE pozdro Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 10 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 + wiek +++ poparcie adminów danego serwera + składka - doświadczenie - SM Jestem na TAK. @ PawełSzmit Czy Ty się dobrze czujesz? Wyciągasz na kogoś jakieś "brudy" z messenger'a i wrzucasz je pod podanie.. Jakby nie patrzeć udostępniasz tam jego zdjęcie - dostaniesz warna i znowu polecisz z płaczem? Skoro ktoś Ci to usunął to znaczy, że takiego screena być tutaj nie powinno. Przeanalizuj czasami sytuację i rusz głową, bo ostatnio masz z tym ewidentnie problemy. 3 2 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi