Użytkownik ShEgGy Opublikowano 19 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 @ Grafik Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnatura Tematyka: Samochody albo Anime Kolorystyka: Dowolna Rozmiar: Taki jak na sygnaturke Napisy: ShEgGy Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: Jeżeli dało by radę to prosił bym aby nick przechodził z animacji kostki rubika na nazwe albo cos w tym stylu Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Trzeba ?? 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 19 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 @ ShEgGy Ja niestety zacznę dopiero wieczorem, jeśli chciałoby Ci się zaczekać na mnie to się postaram zrobić jak najlepiej. 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik ShEgGy Opublikowano 19 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 @ ZwYroL mi się nigdzie nie śpieszy na spokojnie są sprawy ważne i ważniejsze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 21 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 @ ShEgGy Masz coś ode mnie w stylu anime. Niestety nie jest to gif w takiej formie jak prosiłeś, ale mam nadzieję, że się spodoba. 4 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ShEgGy Opublikowano 24 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 W dniu 21.10.2022 o 17:07, marcinek;> napisał: @ ShEgGy Masz coś ode mnie w stylu anime. Niestety nie jest to gif w takiej formie jak prosiłeś, ale mam nadzieję, że się spodoba. Pewnie że się podoba dzięki wielkie i do zamknięcia ten temat Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 25 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi