Donator Dumbik Opublikowano 22 Października 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Witam bardzo serdecznie. Chciałbym się was zapytać, czy bilibyście zainteresowani złożonym z łamigłówek (zaszyfrowane wiadomości, kody, puzzle itp.) konkursem obfitym w wiele zagadek, tajemnic oraz przyzwoitych nagród? Moim zdaniem jest to bardzo ciekawa sprawa angażująca do myślenia oraz dobrej zabawy w próbie odgadnięcia o co może w danej zagadce chodzić. Nie widziałem jeszcze takiego konkursu na naszej strefie, więc pomyślałem, że fajnie by było coś takiego zrobić. Przewidywany termin konkursu ~Luty 2023 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 23 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Konkurs z zagadkami sam w sumie byłby dobrym pomysłem (Tj napisałeś angażujące do myślenia), tylko w jaki sposób miałby być zrobiony i pytaniem jest jakie byłoby zainteresowanie? Kiedyś zainteresowanie użytkowników w różne konkursy było naprawde wysokie. @ Dusia co ty sądzisz o tym? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zoniuk Opublikowano 23 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Dobry pomysł nie jest zły :) Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 23 Października 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Jestem za Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 1 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Konkurs zapewniający integrację uztykowników forum zawsze na plus tylko bardzo "zaszyfrowanie" to napisałeś.Lepiej jakbyś przedstawił już jakąś konkretną wizję poprowadzenia go, jak miałby wyglądać Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi