Użytkownik Paeel Opublikowano 27 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 (edytowane) Imię: Paweł Wiek: 23 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Z prostego powodu, a mianowicie po prostu go nie ma. Jestem adminem od dłuższego czasu, staram się być obiektywny i nie za bardzo rygorystyczny oraz myślę, że ludzie mnie znają, kojarzą i lubią. Staram się trzymać porządek, kulturę i reaguje na każde zgłoszenia na serwerze. Dogaduje się z resztą adminów z naszego kochanego dusta i nie kłócę się z nikim. Będę miał również dodatkowe zajęcie. Jest również kilka rzeczy, które chciałbym zmienić na serwerze M.in pozmieniać skiny broni, roundsoundy itp. Mało czasu spędzam na forum, ale jestem w stanie to zmienić.. Co mogę więcej powiedzieć, poczekam na odpowiedzi ludzi co o tym myślą i poczekam na decyzję. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ONLY DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nigdy nie byłem opiekunem serwera, ale kwestia czasu i wszystko będzie ogarnięte. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Do dogadania na PW . Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198018413260/ Coś o sobie: Pracujący chłopak jestem, staram się brnąć i myśleć ciągle do przodu. Lubię pograć w gry jak i również pograć i obejrzeć piłkę nożną. Interesuję się F1, muzyką, motoryzacją i jest w sumie wiele takich pierdół, o których mógł bym tu napisać. Pozdrawiam cieplutko, Paweł. Edytowane 27 Października 2022 przez paeel 1 6 1 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 27 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Na Tak. Wiek Staż Kultura osobista Potrzebny nam opiekun. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 27 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Na tak - przede wszystkim za to jak się zachowuje. I pogadać może, nie ponosi go "władza" admina, kultura i ogólna kompetencja. Szanuje userów, a oni jego. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ShEgGy Opublikowano 27 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Na tak +Aktywna osoba na serwerze +Pomocna +Kulurka też jest Takiego opiekuna serwer szuka który zawsze pomoże wytłumaczyć na spokojnie 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Na tak + Aktywny + Znany na serwerze + Kultura jest + pomaga graczom + Wiek + Potrzebuje dd2 opiekuna 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 27 Października 2022 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 (edytowane) Wielkie TAAAAAK -wiek -staż -miły chłopiec -chęć pomocy -przyda się grubemu dodatkowa para rąk @ sh1nga tak szybko? Przepraszam więc, za mało na forum ostatnio siedzę :< Edytowane 27 Października 2022 przez qweqwe 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka nadmanganianpotasu Opublikowano 27 Października 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Jestem na tak! Jesteś aktywny, miły, pomocny, świetnie dogadujesz się z adminami oraz graczami, ludzie Ciebie lubią. Wiek odpowiedni. Brakiem doświadczenia się nie przejmuje, bo sądzę, że dasz sobie radę. (chociaż i tak, żadnych skomplikowanych rzeczy nie będziesz robił) Liczę, że nie skończy się tak jak z poprzednim opiekunem. Powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 27 Października 2022 420 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Jestem na tak + Chęci + Gt + Kultura - Znajomość amxx 9 lecz nigdy nie byłeś op git 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Dobra morda z serwera. Nigdy nie było z tobą problemów jak chodzi o kontakt z graczami czy to innymi adminami. Kultura na wysokim poziomie z adminem nie masz problemów sprawujesz się elegancko, więc dla mnie podanie to tylko formalność. Mam nadzieję, że po przyjęciu podania pobędziesz na tej randze dłużej niż poprzednie osoby. Na tak! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Strefowicz TetraHydroCannabinol Opublikowano 30 Października 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 +wiek + przyjazny +niekonfliktowy +znany +chęć na role opiekuna Co tu więcej mówić.. oczywiście, że na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 8 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 + wiek +/- argu... - Nie był opiekunem Dla mnie okres próbny Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jowitka. Opublikowano 8 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Szansa się należy: + Wiek +/- brak kiedykolwiek opiekuna, kwestia wyuczenia. + Kultura Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 8 Listopada 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 +Wiek +Kultura +Aktywność Jestem za Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Listopada 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Napisz PW Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Jestem na TAK + WIEK + KULTURA + BRAKUJE OPIEKUNÓW + STEAM Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Podanie do kosza 1 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 16 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi