Użytkownik WiToLdU$ Opublikowano 1 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Nick z CS:WiToLdU$ Admin banujący:old Serwer:StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia:01 lis 2022 - 06:30:18 Opis sytuacji: otrzymałem bana na 1 tydzień rzekomo za reklamę gdzie odpowiedziałem dla chłopaka nazwę serwera na którym ze mną grał kilka lat temu nie podawałem żadnego IP po prostu w rozmowie typu: siema mordo znam Cię nie pamiętam z którego serwa. odpisałem że w tamtych latach na 1shot 2kill graliśmy kiedyś i patrze jeb ban nie uczciwe zagranie przez admina który to zrobił to nie żadna reklama Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 18 minut temu, WiToLdU$ napisał: odpisałem że w tamtych latach na 1s2k graliśmy kiedyś To przecież proszenie się o kłopoty na jakiejkolwiek sieci... Bana skracam do dnia, ale uważaj na przyszłość. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi