Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[REDAKTOR] - Forever

Forever

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Forever.

Imię: Mateusz.

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Przerwy/niektóre lekcje w szkole + dom około 2-3h minimum.

Opisz siebie: Cześć, mam na imię Mateusz i 6 grudnia kończę 15 lat. Pochodzę z Kalisza i interesuję się piłką nożną, koszykówką oraz siatkówką. Najbardziej jednak satysfakcjonuje mnie piłka nożna, gdyż od dzieciństwa się nią interesuję i sądzę, że nigdy się to nie zmieni. Sport przede wszystkim uspokaja mnie i sprawia mi przyjemność. Oprócz tego lubię grać w gry - najbardziej lol no i oczywiście CS:GO. Uwielbiam słuchać muzyki, po długim dniu w szkole lubię się położyć i odpocząć ze słuchawkami w uszach. Głównie słucham polskich piosenek, nie ciągnie mnie do zagranicznej twórczości, chociaż czasami spodoba mi się jakaś piosenka. Co do cech charakteru, jestem osobą dążącą do swojego celu, miłą i przede wszystkim bezkonfliktową. Nie ponoszą mnie emocje, staram się wszystko na spokojnie wyjaśnić zamiast tzw. "rzucać się sobie do gardeł". Również, większość może powiedzieć, że nie jest to odpowiedni wiek, natomiast jestem dojrzały i wiem, czego chcę. 

Dlaczego akurat Ty?: Przede wszystkim dlatego, że praca w redakcji nie jest mi obca. Byłem już redaktorem, nawet na tej sieci 2 lata temu, natomiast wtedy byłem znany pod nickiem "NoruS". Sądzę, że dobrze wykonywałem moje zadania i nie powinno być problemu z potwierdzeniem tego przez osoby, które ze mną pracowały. Już w wieku 12 lat byłem redaktorem, więc do dzisiejszego dnia dużo się nauczyłem, wykształciłem się i myślę, że uzyskałem więcej cech, dzięki którym moja praca będzie jeszcze lepsza.

Doświadczenie: Jak już wyżej napisałem, spore. Byłem na ten sieci redaktorem, dawałem sobie radę i nie było ze mną problemów. Nie było sytuacji, w których bym nie wykonywał swoich obowiązków, czy je zaniedbywał. Jeżeli mam zadanie, robię wszystko, żeby efekt był jak najlepszy.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8,5-9/10, nie jestem robotem, zawsze mogę popełnić jakiś błąd.

Przykładowy wywiad/artykuł:

Dwa tematy są świeże, a gazetka z czasów, gdy byłem redaktorem.

Kontakt: Forum/steam

Edytowane przez Forever
  • Lubię to! 1
  • Tak sobie 1

forever.gif.44bdb65627256983c8a73afbf4b7e30f.gif.aceea85e1b5da96945972e983ff13f54.gif

• Użytkownik

@ Redaktor  zapraszam do wypowiedzi

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Zasłużony

– Wiek

+Podanie 

– BRAK informacji (link), skąd brał ciekawostki.

– Nie kojarzę kolegi zupełnie.

Jestem teraz na nie jak da się trochę poznać dla nowych użytkowników.

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

Powiem tak. Podanie ładnie napisane, postarałeś się, a nie "na odwal się". Dodatkowo byłeś w redakcji, masz pewne doświadczenie. Jednak niezbyt Cię kojarzę, nie wiem czego się po Tobie spodziewać. Aktywność też nie powala na obecną chwilę. W moim odczuciu za wcześnie na to podanie. Poudzielaj się więcej na forum, w redakcji i daj się poznać nowym użytkownikom, i spróbuj ponownie za jakiś czas. Na obecną chwilę jestem na nie. 

Tak czy inaczej powodzenia.

• Lubię to! 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Premium
Premium

Moim zdaniem chłopak całkiem konstruktywnie wypowiada się o swoich celach i zamiarach względem forum i pełnienia tej funkcji.Myślę, że będzie wykonywał swoje obowiązki jak należy i dałbym mu szanse.

Wiek na minus ale jak ma poukładane w głowie to niech powalczy zwłaszcza, że już to robił wcześniej.Admin bycia adminem raczej nie zapomina ;) Nie ma co podcinać skrzydeł młodym adeptom bo weterani wiecznie żyć nie będą :P

Na tak :) 

Edytowane przez Vashka

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Zasłużony
  • Twoja aktywność na forum wróciła 30.10
  • Wcześniejsze posty są ze stycznia 2021
  • Wczoraj wrzuciłeś dwa szybkie tematy aby wypełnić lukę twojej nieobecności

Na chwilę obecną jesteś za krótko na forum aby pełnić w/w funkcję. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Przyjmuje na okres próbny. Zgłoś się po rangę niżej: https://strefaskilla.pl/forum/17-odbierz-rangę/

• Użytkownik

przyjete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]