Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - Bufen

Bufen

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Dawid
2. Wiek: 26
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Dużo jak widać jestem praktycznie cały czas na forum 
4. Co chciałbyś zmienić: Myślę, że na tą chwilę jest wszystko dobrze zrobione 
5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w ogarnianiu tematów poprawianie ich jak jest coś źle, pilnowanie porządku na chatbox oraz pilnować by ludzie przestrzegali regulaminu forum.
6. Dlaczego akurat ty: Jestem osobą która umie się dogadać w zespole oraz przyznać do popełnionych błędów a myślę że to na +. Byłem moderatorem przez jakiś czas więc  wiem z czym się to je. Jeśli bym czegoś nie widział to jest kwestia przypomnienia bądź nauczenia ,  myślę że kolejna para rąk się wam przyda do pracy. 
7. Staż na forum: Już rok z wami ( 6 Września 2021 ) 
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem moderatorem wiem co i jak 

• Lubię to! 4
  • Super 2
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 2
  • Fuu 2
  • WTF 2
  • Tak sobie 1
  • Użytkowniczka

+wiek 

- Tylko 17 h na forum 

- Rok stażu a tylko 17h na forum 

+ 1006 postów 

+ Teraz dobra aktywność  

Jestem na nie jak dla mnie za mało czasu ma na forum :) 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 4

:heart:amelia.gif.8535766efe5ade6f890607925e67a3ff.gif:heart:

• Premium
Premium

+ Wiek 

-  Godziny Na Forum!

- Rok stażu a godziny na forum kiepskie...

+ Posty

+ Aktywność

+/- Argumenty

Spoiler

Jak dla mnie okres próbny!

Edytowane przez M4TEO
  • Dzięki 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Zasłużony

+wiek 

-17 h na forum 

+Aktywność

- Rok stażu a godziny na forum tylko 17 h

Jak dla mnie to na nie jak pobędzie trochę dni u nas :0 

• Tak sobie 2

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

Na tak 

+Wiek
+Chęci 
+Zaangażowanie
+Pomocny
+Aktywny na forum 

• Dzięki 1

sheggy.png.d2809b0d3bf704302377f84a5aa9e817.png.11f028a10f754fcc61d12001dc3b59d2.png

• Donator
DONATOR

Na nie, aktywność to głównie głosowanie na serwery, a bądźmy szczerzy to nie jest żaden wyczyn. Jednym z wymagań jest dobra opinią wśród administracji, a nie wiem czy wszyscy Cię kojarzą chociażby. Moderator to nie admin serwera i ma więcej obowiązków w związku z tym. Chciałbyś pomóc e ogarnianiu tematów jak coś jeat źle, to polecam użyć opcji "zgłoś", do tego moderator nie potrzebny. Nie znam Cię ja, nie wiem jak inni, podsumowującym dla mnie na NIE.

Na plus napewno wiek i jakieś doświadczenie. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

Jesteś tutaj aktywny od 2 miesięcy, a nie od roku. Staż to jedno, a praktyka to drugie. Nie oszukujmy się, że jesteś tutaj od momentu założenia konta, a po nieudanym epizodzie u konkurencji co też widać po liczniku czasu. Nawet 10% wymaganego czasu nie jest wyrobiona. Aktywność też w sumie uboga, chociaż tutaj takie +/-, bo nie ma gdzie się za bardzo udzielać (nie licząc głosowań czy zabaw). 

W dniu 6.11.2022 o 17:06, Bufen napisał:

5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w ogarnianiu tematów poprawianie ich jak jest coś źle, pilnowanie porządku na chatbox oraz pilnować by ludzie przestrzegali regulaminu forum.

Hmmm... Okej, ale przecież mógłbyś już teraz pomóc opcją "Zgłoś", a nie widziałem od Ciebie ani jednego zgłoszenia (popraw mnie jeśli się mylę, bo nie pamiętam wszystkiego).

6. Dlaczego akurat ty: Jestem osobą która umie się dogadać w zespole oraz przyznać do popełnionych błędów a myślę że to na +. 

Jakoś mi się nie chce wierzyć, że przez to masz blokadę na innej sieci + mam swoje podstawy, żeby sądzić inaczej.

No niestety na nie.

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • WTF 2
  • Zasłużony

Powiem wam szczerze nie patrzcie na te zepsute naliczanie godzin na forum, bo główne minusy co do tego podania wzięły się właśnie z tego, że chłop nie ma wymaganych spędzonych godzin na forum. I niech mi nikt nie wmawia, że to działa, bo wcale nie działa (sprawdzałem kilku krotnie) odświeżając stronę z automatu co 3-4 minuty [ mam tutaj na myśli oczywiście siedzenie na głównej stronie potem przejście do tematu i powrót na główną stronę]  i dodawało tylko jakieś mierne sekundy, a nie minuty. Zresztą zgłaszałem to już kiedyś komuś z administracji, ale powiedziano mi, że wszystko działa. Chyba jednak nie bardzo.  Sam powinienem mieć za ostatnie pół roku czasu już z jakieś 30D ponad na biedę, a mam dopiero ledwo 23 xD. Ale mniejsza o to. Czas online, to nie wszystko. 

Co do samego podania. Jesteś ogarniętym chłopem wiesz co z czym się je nie raz pisaliśmy na steamie i po samej rozmowie z tobą wywnioskowałem, że mam tu do czynienia z osobą dojrzałą i posiadającą jakąś tam kulturę czyli mógłbyś już być dla kogoś przykładem jak ma się zachować. Z adminem problemów nie masz gracze z serwera również nigdy się na ciebie nie skarżyli także minusów brak. 

Dodatkowo na + wziąłbym to, że kiedyś już takową rangę posiadałeś i mniej więcej wiesz z czym ona się wiąże także jak dla mnie swoją szansę powinieneś otrzymać ;).

Reasumując jestem na małe tak.  

Powodzenia :] 

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1

spacer.pngspacer.png

• Torfowisko

A więc tak, może z samego początku, tak na "rozgrzewkę" zacznijmy od godzin o których wspomniał Krip. Może i w tym przypadku ma rację, nie naliczają się one tak jak powinny. Lecz patrząc na twój staż (czas od założenia konta) to jest ich i tak zbyt mało. Drugim ważniejszym wymogiem jest aktywność. W twoim przypadku ogranicza się ona do przywitania się kilka razy na dzień z innymi ludźmi na ChatBoxie oraz raz na jakiś czas zamianie paru zdań z kimś aktywnym. Oprócz tego dochodzi jeszcze głosowanie na serwery, oraz udzielanie się w redakcji. Na tym twoja aktywność się kończy, brak jakichkolwiek większych konkretów. Kandydując na moderatora powinieneś pokazywać się trochę lepiej, wyjść poza szereg i zacząć robić coś więcej niż tylko oddawać głosy na serwery i udzielić się w żarcie dnia czy tam pytaniu. Na początek proponuję zacząć zgłaszać posty łamiące regulamin, dzięki temu pokażesz że jesteś z nim zaznajomiony oraz administracja będzie widać że się starasz. Kolejne w szeregu stoi twoje podanie, pisząc podanie na jedną już z poważniejszych rang na forum jaką jest moderator, powinieneś się bardziej postarać. Dobrze napisane podanie to jest już prawie połowa sukcesu, bo to właśnie najczęściej one przekonuje użytkowników do pozytywnej opinii na twój temat. W twoim przypadku wyglada to tak jakbyś w ogóle się nie starał, a podanie napisał sobie tak o. Podsumowując ja osobiście nic do ciebie nie mam, problemów również z tobą nie widziałem. Lecz na ten moment nie jestem zbyt bardzo przekonany do twojej kandydatury. Ze względu na wymienione podpunkty wyżej. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Stały Bywalec

Okres próbny, nie pasuje mi w pytaniu "co chcesz zmienić" a ty napisałeś, że nic

Reszta to tak wypada u mnie:

+ Wiek

+ Doświadczenie

+ Chęć do pomocy 🤗

• Dzięki 1
  • Ha ha 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Strefowicz

Okres próbny

+wiek

+doświadczenie 

+duże chęci do pomocy

Tak jak napisał Krip wyżej nie naliczają się godziny i jak By to działało poprawnie to każdy by miał już od zajebania godzin .

Powodzenia !:BloodTrail:

• Dzięki 1
  • Zasłużony

7. Staż na forum: Już rok z wami ( 6 Września 2021 ) 

9aec159bc0d215c16bebc31b2c2361d1.png

Proszę Cię, gdzie ty byłeś rok z nami? To tak samo jakby użytkownik z ID 10 napisał, że jest tutaj z nami od początku forum.

Głosowanie na serwery czy aktywny udział w dziale redakcji to według mnie za mało aby ubiegać się o posadę moderatora. Nie mając w/w rangi możesz zgłaszać posty łamiące regulamin aby w jakimś stopniu przyczynić się do pomocy zielonym. Zero propozycji na forum aby usprawnić pracę innym na strefie.

Wydaje mi się, że opinia wśród niektórych administratorów forum na twój temat nie jest klarowna. Nie jestem przekonany co do twojej kandydatury. 

2 godziny temu, NarutoUzumaki napisał:

Tak jak napisał Krip wyżej nie naliczają się godziny i jak By to działało poprawnie to każdy by miał już od zajebania godzin

Ooo kolejna osoba która nie ma zielonego pojęcia, ale się wypowie...BO TAK!

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • Premium
Premium

- podanie bardzo okrojone 

- wymagania 

- aktywność/rozpoznawalność (jesteś aktywny w ostatnim czasie ale patrząc na wcześniejsze tygodnie nie było Cię wcale)

Jestem na nie.

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

Po naradzie z ekipą administracji oraz obszernych dyskusjach, podanie zostaje rozpatrzone negatywnie.

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]