Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - Shampon

SHAMPON

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Nick: Shampon
2. Kto nadał warna: @ Drako
3. Czas: Dzisiaj.
4. Powód:  3.23 Oznaczanie Administracji wyższej pod postami w celu "przyśpieszenia" działań, jest surowo zabronione.
5. Dowody/SS: - 

Na chuj się wpierdalasz w temat nie znając sytuacji. Temat powstał bez demka, które jeszcze nagrywałem. Po nagraniu miałem wrzucić je do tematu i oznaczyć lana i kripa. Zresztą ja jestem z ubt dogadany i wiem dokładnie na ile mogę sobie pozwolić tak, by opiekun nie miał do mnie pretensji. Wyjazd mi z tym warnem.

• Zasłużony

Ostatnio wylewają się nadmierne warny za "0" Porozmawiam z moderacją aby nieco przystopowali i zamiast tego dawali przynajmniej notki. Ostrzezenie oczywiscie cofam z racji tego, że to dopiero twoja pierwsza sytuacją. Jeśli to nie poskutkuje, to moderacja zacznie działać ostrzej.

33 minuty temu, SHAMPON napisał:

Zresztą ja jestem z ubt dogadany i wiem dokładnie na ile mogę sobie pozwolić tak

To od teraz informuje, że nie możesz sobie na takie coś pozwalać. Znajomości z lankiem czy kripem nie dają Ci żadnego immunitetu.

• Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR

Nie zdążyłem się wypowiedzieć, a chciałbym mieć możliwość wyjaśnienia sytuacja, dlatego za pozwoleniem shingi wrzucam ten post.

Zanim dostałeś warna, dopytałem się dla pewności czy ten punkt regulaminu zalicza się też do niebieskich. Teoretycznie Lanek jest opiekunem UBT, ale można go oznaczać w innym sposób. Wzorowałem się na już bardzo podobnej sytuacji, w której została przyznana mi racja. A tu ss'y całej rozmowy z lankiem na ten temat.

image.thumb.png.e12864ea7b0959b88a6700f082259e3a.pngimage.thumb.png.e1a6736904fd87e5696db0090392aaf1.png

A to jest sytuacja o której mowa wcześniej, oraz na ss'ach

//edit

Gdyby to zależało ode mnie, dałbym od razu +1, bo nie jesteś nowym użytkownikiem i powinieneś już takie rzeczy dobrze wiedzieć.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]