Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 6 Listopada 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Twój nick: Shampon Nick oskarżonego: @ sh1nga Powód skargi: Biedna mentalność i wpierdalanie się w działy opiekuna w imię zasad bez użycia choćby odrobiny logicznego myślenia. Opis sytuacji: Temat źródłowy > CLICK Odwołanie > CLICK Cytat Ostatnio wylewają się nadmierne warny za "0" Porozmawiam z moderacją aby nieco przystopowali i zamiast tego dawali przynajmniej notki. Ostrzezenie oczywiscie cofam z racji tego, że to dopiero twoja pierwsza sytuacją. Jeśli to nie poskutkuje, to moderacja zacznie działać ostrzej. 46 minut temu, SHAMPON napisał: Zresztą ja jestem z ubt dogadany i wiem dokładnie na ile mogę sobie pozwolić tak To od teraz informuje, że nie możesz sobie na takie coś pozwalać. Znajomości z lankiem czy kripem nie dają Ci żadnego immunitetu. A na jakiej podstawie ty będziesz decydować, kto i co może robić w działach ubt? Bo masz kolorek niebieski? Twoje jedyne zadanie, to świecić tym niebieskim kolorem, bo nic innego nie potrafisz, więc nie wpierdalaj się lanowi na podwórko, bo gówno masz tam do powiedzenia. Zgodnie z Twoją wyzerowaną logiką warny powinny już polecieć całymi garściami. WARN 1 - wypowiedziałem się w odwołaniu/oznaczyłem wyższą adminstracje. WARN 2 - znów się wypowiedziałem. WARN 3 - raz jeszcze I więcej nie będę wyjmował, bo szkoda mi czasu. Lan jest opiekunem i to on zdecyduje, kto się może wypowiedzieć, a kto nie. Moja "znajomość" nic tu nie ma do rzeczy i jak dostaje "pozwolenie" od niego, by w danym temacie się wypowiedzieć, to ty nie masz nic do gadania, ani żaden z modów. Jak wam się nie podoba, to go wypierdolcie z administracji, a później się dziwcie, że w sumie w administracji nie ma nikogo myślącego, który się na czymś zna. I znów będziecie mieli sztos ekipę ubt z której każdy będzie się nabijał. Tak bardzo stajecie w obronie lana, to niech się "poszkodowany" wypowie. Bo ja nie widzę, by którakolwiek z moich wypowiedzi w kąciku ubt była nieuzasadniona. Ba pod każdą niemal jest reakcja "podziękowania" od opiekuna za ułatwienie pracy ich i naszym adminom. Data i godzina zdarzenia: - Miejsce zdarzenia: Forum, działy ubt. Dowody: Powyżej. Coś od siebie: - 1 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 W dniu 6.11.2022 o 23:07, SHAMPON napisał: A na jakiej podstawie ty będziesz decydować, kto i co może robić w działach ubt? Bo masz kolorek niebieski? no tak? O tym, że Lanek kazał żebyś go oznaczył nikt inny nie wiedział, a ty oznaczyłeś go dopiero przy edycji posta 10 min po jego opublikowaniu, więc wyglądało to na przykładne złamanie podpunktu 3.23 regulaminu forum. Nie musisz od razu tak reagować, może zapisz się na siłownie albo sztuki walki jak Cię nosi. Odrzucam oczywiście. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi