Użytkownik RaiQ Opublikowano 7 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Nick:Cobra Imię:Jakub Wiek:17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: Na forum myślę, że minimum 2,5 godziny a na FB jestem prawie cały czas dostępny. Opisz siebie: Jestem Kuba bardzo lubię grać w gry komputerowe jak i na telefonie. Lubię przeglądać memy. Głównie do tej pory bywałem administratorem na serwerach Surf+rpg oraz Dethrun+klasy, na forum jestem od 23 listopada 2020. Łącznie mam 40 postów ten będzie moim 41. Jestem uczniem technikum na profilu technik pojazdów samochodowych. Interesuję się głównie wędkarstwem oraz jednym z moich takich mniejszych marzeń jest stworzyć własny serwer społecznościowy w CS:GO, ale nie mam na to środków. Często lubię wychodzić ze znajomymi na różne imprezki bez napojów wyskokowych. Dlaczego akurat Ty?: Szukam dla siebie jakiegoś ciekawego zajęcia i zauważyłem tą rangę, która bardzo mnie zaciekawiła. Na FB spędzam dosyć sporo czasu tylko przeglądając memy itp. i myślę, że mógłbym zacząć robić coś pożytecznego. Zauważyłem, że posty które są tam publikowane nie są jakoś bardzo zachęcające i myślę, że mógłbym to poprawić. Oraz częstotliwość dodawania nie jest zbyt duża. Doświadczenie: Często dodaję posty i lubię to robić. Nie jest to dla mnie trudna robota. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Mniej więcej 8/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Jak już wyżej wspominałem chciałbym urozmaicić posty, które są dodawane oraz zwiększyć ich częstotliwość dodawania. Kontakt: discord Majkel#3997 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 7 Listopada 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 - - - Aktywność (dopiero co wróciłeś) + Wiek +/- podanie - było już wiele podań na redaktora FP i jakoś nic nigdy nie było tam robione, więc myślę że potrzeba do tego zdecydowanej i zaufanej osoby. Która coś w końcu zacznie robić Jestem na nie, prawie nikt cię tu nie zna xd 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 7 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 - Aktywność +/- Wiek +/- podanie - Duzo jest redaktorow, pozatym redaktor musi byc znany Wielkie nie 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 8 Listopada 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Imo FP forum jest martwy dla mnie a aktywność w najlepszym picku wynosi 7 reakcji. Nie wiem jaki jest sens tej rangi ani w prowadzeniu FP. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi