Użytkownik Forever Opublikowano 9 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnatura. Tematyka: Anime/coś na wzór obecnego. Kolorystyka: Dowolna. Rozmiar: Nie wiem, takie jaka ma sygnatura na forum. Napisy: Forever i redaktor. Format (png, jpg, gif): Nie wiem, nie znam się. Dodatkowe informacje: Jeśli ktoś chce to może po prostu moją obecną sygnaturę zrobić i tylko zmienić noruś na forever. I zależy mi żeby te napisy wyświetlały się tak jak na obecnej. Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak. Wynagrodzenie: 10-15 plusików dla najlepszej pracy. @ marcinek;> Oki, na spokojnie. @ marcinek;> Jest super, dzięki wielkie. Edytowane 11 Listopada 2022 przez Forever Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 10 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 (edytowane) @ Forever Wzorowałem się na twojej obecnej sygnaturze Edytowane 11 Listopada 2022 przez marcinek;> 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 11 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi