Użytkownik Forever Opublikowano 12 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar. Tematyka: Anime (coś podobnego do mojej sygnatury). Kolorystyka: Dowolna. Rozmiar: Odpowiedni do avataru na forum. Napisy: Napis forever (też żeby pojawiał się i znikał jak na sygnaturze). Format (png, jpg, gif): Gif. Dodatkowe informacje: Może być takie jak moja sygnatura, ale fajnie by było mieć coś innego, żeby nie zlewał się avatar z sygnaturą. Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak. Wynagrodzenie: 10-15 punktów reputacji. @ marcinek;> Za duży rozmiar pliku i nie mogę zmienić. I chyba wolałbym coś na wzór mojego obecnego avataru jednak niż anime. @ marcinek;> Nadal nie mogę. @ psussyslayer Bardzo fajne, podoba mi się fest ale też nie mogę dać na forum. Edytowane 15 Listopada 2022 przez Forever Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 13 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) @ Forever Sygnatura czarna to avatar jasny. // Ogarnę. // @ Forever Lekki edit według tego co pisałeś + tak zmniejszone, że jak teraz nie wejdzie to mnie pokur... Edytowane 13 Listopada 2022 przez marcinek;> 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik psussyslayer Opublikowano 14 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 (edytowane) https://imgur.com/VSpmGSU Edytowane 14 Listopada 2022 przez psussyslayer 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 15 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi