Użytkownik Bodzioo Opublikowano 16 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Imię: Maciej Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Nudzi mi się w życiu i chciał bym mieć jakiś "obowiązek" Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: surf + klasy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Buenosy/ Coś o sobie: Szczerze mam nudne życie ale jestem za mało poważną osobą więc na serverze było by śmiechu od groma @ Admin CS 1.6 SURF SKI Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 16 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 no to dalej będziesz miał nudne życie +sm -nikt cię nie zna -argumenty na nie aha Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 16 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Zacznij najpierw od podania na admina oraz daj się poznać użytkownikom! 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 16 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi