Użytkownik Bodzioo Opublikowano 20 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Imię: Maciej Wiek: 19lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Mimo tego że gram krótko na serverze to mam dobry kontakt z wieloma graczami jak i zobaczyłem że jestem w pewien sposób rozumiany i słuchany przez graczy dla tego potrafił bym trzymać kulturke na serverze. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf + klasy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Buenosy/ Coś o sobie: Cześć jestem maciej mam 19lat jestem ... chlopakiem, nie mam co napisać jestem nudną personą dla tego poświęcam więcej czasu na granie i myślałem by mieć jakiś "obowiązek" i zostać opiekunem na owym serverze Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 20 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 4.15 Podania na tą samą rangę można składać raz na 7 dni. ps. Zacznij od napisania podania na admina. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 20 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi