Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 28 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 (edytowane) 1. Nick: k1ll3r 2. Wiek: 36 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 9 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/k1ll3r/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:457522528 7. Steam ID: STEAM_0:0:457522528 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/haxcode 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Tak 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Mam wieloletni staż w csa, byłem j@, modkiem i wielokrotnie adminem na innej sieci (nie podam nazwy, ale była wielkości strefyskilla na swój czas), przyda się kolejna para rąk do pomocy, mogę przy okazji pomóc przy optymalizacji serwera i pluginów (oczywiście służę swoją wiedzą - jestem programistą). Potrafię rozróżnić skilla od czita. Jestem obiektywną osobą. 12. Kontakt: Steam, discord, forum, messenger, whatsapp, Signal 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak zapoznałem się, spełniam w 99%. Może i brakuje 10 postów na forum, ale wszystko jest do nadrobienia, wychodzę z założenia, że jak mam napisać na kolanie 10 śmieciowych nic nie wnoszących postów to wolę jednak to zrobić wtedy kiedy faktycznie będzie to miało rację bytu. EDIT: 3-4.12.2022 Będę niedostępny więc moje GT będzie w tych dniach zerowe. Proszę o wyrozumiałość. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez k1ll3r Dodanie wzmianki o nieobecności 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 28 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Wiek oczywiście na spory plus, doświadczenie również. Co do samego GT to wygląda ono miernie. Masz na serwerze przegrane +/- 31 godzin, lecz w ostatnim czasie pogrywałeś po 30-40 minut (w jeden dzień tam zrobiłeś 2 godziny). Jestem za okresem próbnym, ale pod warunkiem, że GT zostanie poprawione. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 28 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 No to tak: + Wiek + STEAM + Mikrofon - staż na serwerze - rzadko grasz - daj się poznać Jestem na NIE 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 28 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Ja natomiast za okresem próbnym: Wiek na wielki + Za wiekiem od razu doświadczenie również + Niestety teraz minusy Nie wiedziałem Cię na serwie Mizernie wyglada GT gra, potem przerwa i potem po 30 minut dziennie Sam gdy składałem podanie miałem przegrane codziennie po 1h (ze względu na prace) Jeśli poprawisz GT to będę na TAK 😃 A na razie okres próbny 1 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Jak mam być szczery nie kojarzę cię z serwa więc jak narazie jestem na NIE - praktycznie Cię nie widziałem na serwie ( chodzi mi o to jak ja to nie kojarzę takiego nicku z gry może grasz kiedy ja nie gram lub inni admini ) - staż tak sobie - Nie znam cię w ogóle nie kojarzę cię - Daj się poznać każdemu z nas ( Admina ) + Wiek + Steam + Doświadczenie Jak narazie jestem na nie Daj się poznać a będę za okresem próbnym Może inni admini będą na tak i cię znają jeśli tak to życzę ci powodzenia w podaniu 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 - Powinieneś poprawić GT - Polepsz staty na forum chociaż w takich tematach gdzie możesz się trochę poznać z innymi.Zobacz kto, czym się zajmuje, pogadaj z ludźmi wtedy inaczej będą patrzeć na podanie. Jak to spełnisz to podanie wygląda całkiem dobrze.Wiek, doświadczenie, steam, platformy do komunikacji z Tobą. Na ten moment na okres próbny bym przystał jeśli się sprężysz z poprawą aktywności w grze i na forum.Chwilę masz do werdyktu 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Może i nie grasz jakoś nadzwyczajnie długo na serwerze, bo patrząc po GT jest to okres jakiś dwóch tygodni i od tych dwóch tygodni grasz dopiero regularnie, ale na plus na pewno wziąłbym twój wiek i to jak zostało napisane samo podanie. Czuć tutaj, że pisała to dorosła ogarnięta osoba, a nie jakiś podlotek który nie wie o czym nawet piszę. Jak dla mnie w tym wypadku można dać tutaj okres próbny. Pod warunkiem, że nadrobisz brakujące wymagania na forum i będziesz w miarę możliwości starał się pilnować regularnie serwera. Każda para rąk jest mile widziana przy serwerze także ode mnie małe tak . 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 29 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Ode mnie Nie. - Gt - Mały staz -Konto pod podanie -Podanie -Estetyka podania +Wiek +/- Amx (Do sprawdzenia) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Pomimo 10 postów, aktywności prawie nie ma. Poznaj użytkowników z forum, popraw aktywność i spróbuj za jakiś czas Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi