Użytkownik Dexter92 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 1. Imię: Szymon 2.Twój nick na serwerze: Dexter 3. Aktualny wiek: Za godzinę pyka 22 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/Dexter/137.74.7.15:30025/ 5. W jakich godzinach grasz?: Róznie, ale obecnie będzie to od godziny 15:00 - 22:00 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak, byłem jakoś rok temu adminem na om 2. 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: & Ponieważ znam się na rzeczy, mój starz w samego cs'a jest duży 3k h, udało mi się w tym czasie wbić kilka razy globala, osiągnąć 9-10 lv faceit, itd. & Umiem rozpoznać cheatera, dużo czasu spędziłem na rozpatryvaniu demek w csie. & Czas. & Dojrzałość, oraz samozaparcie w dążeniu do określonego celu. Dużo można by tu pisać, ale wolę dać się poznać na serwerze. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/cannabis3x/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:35579456 Na zakończenie ... Nie jestem forumowiczem, nigdy nie byłem, na forum zaglądam, bądź będę raz, dwa razy dziennie, bo prócz grania mam życie i pracę. Do cs'a wróciłem po rocznej przerwie i pierwsze co zrobiłem to przyszedłem na "stare śmieci" czyli z powrotem na serwery Skilla Tyle ode mnie, Pozdrawiam i zachęcam do wypowiadania się. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MenT0S Opublikowano 1 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 +wiek +podanie +/- GT, widać, że siedzi sporo na serwerze, choć i tak trochę dziurawe +Kultura Do poprawy trochę ta aktywność jak i na forum tak i na serwerze, ale jestem na tak The Living Legened Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 1 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 1 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 + Wiek + Doświadczenie +/- Podanie - Aktywność forum - GT - Staż na serwerze (wedle GT pierwszy raz zawitałeś na serwerze 27 listopada, więc minęło 5 dni dopiero) - ortografia Aktualnie jestem na NIE, życzę powodzenia i przy okazji dużo zdrowia i uśmiechu na twarzy, sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym z okazji urodzin! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Łysy_ Opublikowano 1 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 + Wiek + Doświadczenie - GT Do poprawy GT, na tą chwilę jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 +wiek +doświadczenie Przyda się dodatkowa osoba, ostatnio nas mało Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Jestem na TAK + wiek + Podanie + AMXXX + Steam Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 + Wiek + Był adminem + SM - GT Na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Mocny okres próbny, zgłoś się po odbiór rangi. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez BellaCiaoo Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi