Użytkownik iMm*3r4 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 z racji iz mamy juz grudzien (sniezny miesiac niby) wracamy do standardu mapki winter? odrazu pisze tez w imieniu graczy o reset rankingu. Licze na szybkie i pozytywne rozpatrzenie,pozdrówkki i caluski 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Takich tematów to juz chyba 2ci widzę. Zobacz tam dodałem też swoje propozycje wraz z pluginami sma/amxx, które @ Trivor może sobie tam pokombinować jeśli mu przypasuje. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Jestem na TAK miałobyć od wczoraj i jak do tej pory nie widzę, a szkoda. Odnośnik do komentarza
Użytkownik iMm*3r4 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 dlatego temat znow sie pojawia,zeby to wszystko przyspieszyc,bo termin minal 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 2 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Oczywiście, że jestem ZA. Za oknem śniegu nie ma, to chociaż niech zawita na serwerku 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Fajnie gdyby pojawił się jakiś motyw świąteczny np. Dodanie śnieżnego dusta na zmianę z klasycznym. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Jestem za! (08.12) Edit: Mam również pomysł aby na Wielkanoc (bo teraz to już za późno) aby na przykład zbierać „pisanki” przykładowo: 1 kill - 1 pisanka 1kill ale przez HS - 2 pisanki Plant/Def C4 - 3 pisanki I tak dalej. Później jakiś konkursik na forum że X pisanek to np. SVIP na miesiąc czy na przykład /toppisanki i 5 osób z największa ilością coś wygrywa 😃 Taka mała rywalizacja 😃 Edytowane 8 Grudnia 2022 przez Mokry Lemur ! 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 22 minuty temu, sh1nga napisał: Fajnie gdyby pojawił się jakiś motyw świąteczny np. Dodanie śnieżnego dusta na zmianę z klasycznym. Wolałbym grać ciągle świątecznego dusta, ale wy zdecydujecie 🤓 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jowitka. Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Jestem za dodaniem świątecznego dusta natomiast po świętach zimowa na zmianę z klasycznym. A co do świątecznych rzeczy: Dać kilka skinów świątecznych,rsy i starczy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik iMm*3r4 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 HALO WERDYKT?! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik getter Opublikowano 6 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Właśnie, myślę, że taka zmiana przyciągnęłaby na serwer jeszcze więcej graczy :). Więc jak będzie? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Jestem na tak będzie fajny klimat 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PedroCS Opublikowano 7 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Jestem na TAK . 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 7 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 W dniu 2.12.2022 o 18:04, PawełSzmit napisał: Wolałbym grać ciągle świątecznego dusta Jestem za 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Jestem za i co byście powiedzieli gdyby przerobić też zimowego dusta na takiego bez popularnych skanów np. na górnego czy przez anarchie bo jak się zlecą to nikogo nie zobaczysz a już leżysz Odnośnik do komentarza
Użytkownik iMm*3r4 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 podpinam temat,POlska cala zasypana a u nas piasek,dyskryminacja! 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Długooo mamy czekać? @ Krip kiedy ten śnieg? Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi