Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Twój nick: @ PawełSzmit Nick oskarżonego: @ Kacperek Powód skargi: Słaba aktywność jako redaktor. Opis sytuacji: Moim zdaniem, Kacperek za mało poświęca czasu na wykonywanie swoich obowiązków, nie publikuje tematów, nie rozdaje reputacji, jak odpowie się pod jego tematem, nie dodaje Q&A ani nie przeprowadza wywiadów. Jego ostatnia aktywność była dnia 22 listopada br. A dzisiaj mamy 2 grudnia więc sami widzicie. Data i godzina zdarzenia: 02 grudnia 2022 17:07 Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Data ostatniego tematu. Coś od siebie: Nawet nie bierze urlopu, w ogóle nie odzywa się w tematach. Dziękuję. 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Kacperek pisał na grupce redakcji, że musi wziąć nagły urlop, dlatego jego obowiązki zostały podzielone na pozostałych członków redakcji. A z tego co wiem dopiero wywiad przeprowadza się, gdy osoba wyraża chęci i napiszę, że chcę wywiad i wybierze kacperka, z kolei reputacja nwm czy jest aż tak ważna. edit: W sensie z tym wywiadem chodziło mi, że jakby ktoś chciał wywiad z kacperkiem to by mu to napisał lub by się zapisał, gdyż jest od tego specjalny dział. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Forever Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 2 minuty temu, Forever napisał: Kacperek pisał na grupce redakcji, że musi wziąć nagły urlop, dlatego jego obowiązki zostały podzielone na pozostałych członków redakcji. A z tego co wiem dopiero wywiad przeprowadza się, gdy osoba wyraża chęci i napiszę, że chcę wywiad i wybierze kacperka, z kolei reputacja nwm czy jest aż tak ważna. Po pierwsze mógł, napisać urlop, że go nie będzie, bo taki jest każdy obowiązek nieusprawiedliwień. Wywiad ja chciałem to @ Hana_Montana przeprowadził ze mną nie Kacperek, po trzecie tak reputacja jest ważna skoro, ktoś napisał odpowiedz prawidłową, to ta osoba powinna przyznać reputację strefowiczowi. My tak robiliśmy z Oro Koroner i uważam, że tak było sprawiedliwie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Problem polega na tym, że po degradacji Kacperka z moderatora, jego aktywność drastycznie spadła. Ponad tygodniowa nieobecność, potem nagły urlop dwa tygodnie i kolejna nieobecność (urlop przez priv). @ ohSugarry jako redaktor naczelny powinieneś poinformować kogoś z Administracji aby nadać urlop. Niestety my sami musimy się dowiadywać. Dzisiaj z Administracją ustalimy co z nim zrobimy. A tutaj co się stało 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi