Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Kacperek

Paweł Szmit

Rekomendowane odpowiedzi

• Stały Bywalec

Twój nick: @ PawełSzmit
Nick oskarżonego: @ Kacperek
Powód skargi: Słaba aktywność jako redaktor.
Opis sytuacji: Moim zdaniem, Kacperek za mało poświęca czasu na wykonywanie swoich obowiązków, nie publikuje tematów, nie rozdaje reputacji, jak odpowie się pod jego tematem, nie dodaje Q&A ani nie przeprowadza wywiadów. Jego ostatnia aktywność była dnia 22 listopada br. A dzisiaj mamy 2 grudnia więc sami widzicie. 
Data i godzina zdarzenia: 02 grudnia 2022 17:07
Miejsce zdarzenia: Forum
Dowody: Data ostatniego tematu.Screenshot_2022-12-02-17-03-31-028_com.android.chrome.thumb.jpg.2c7cf005070453f19c8ff95b2463da71.jpg

Coś od siebie: Nawet nie bierze urlopu, w ogóle nie odzywa się w tematach. Dziękuję.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 5

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Kacperek pisał na grupce redakcji, że musi wziąć nagły urlop, dlatego jego obowiązki zostały podzielone na pozostałych członków redakcji. A z tego co wiem dopiero wywiad przeprowadza się, gdy osoba wyraża chęci  i napiszę, że chcę wywiad i wybierze kacperka, z kolei reputacja nwm czy jest aż tak ważna.

edit: W sensie z tym wywiadem chodziło mi, że jakby ktoś chciał wywiad z kacperkiem to by mu to napisał lub by się zapisał, gdyż jest od tego specjalny dział.

Edytowane przez Forever

forever.gif.44bdb65627256983c8a73afbf4b7e30f.gif.aceea85e1b5da96945972e983ff13f54.gif

• Stały Bywalec
2 minuty temu, Forever napisał:

Kacperek pisał na grupce redakcji, że musi wziąć nagły urlop, dlatego jego obowiązki zostały podzielone na pozostałych członków redakcji. A z tego co wiem dopiero wywiad przeprowadza się, gdy osoba wyraża chęci  i napiszę, że chcę wywiad i wybierze kacperka, z kolei reputacja nwm czy jest aż tak ważna.

Po pierwsze mógł, napisać urlop, że go nie będzie, bo taki jest każdy obowiązek nieusprawiedliwień. Wywiad ja chciałem to @ Hana_Montana przeprowadził ze mną nie Kacperek, po trzecie tak reputacja jest ważna skoro, ktoś napisał odpowiedz prawidłową, to ta osoba powinna przyznać reputację strefowiczowi. My tak robiliśmy z Oro Koroner i uważam, że tak było sprawiedliwie.

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Zasłużony

Problem polega na tym, że po degradacji Kacperka z moderatora, jego aktywność drastycznie spadła. Ponad tygodniowa nieobecność, potem nagły urlop dwa tygodnie i kolejna nieobecność (urlop przez priv). @ ohSugarry  jako redaktor naczelny powinieneś poinformować kogoś z Administracji aby nadać urlop. Niestety my sami musimy się dowiadywać.

b3c9c085be9baee339587d45cbac21df.png

811eec0202151903a666a30033527867.png

Dzisiaj z Administracją ustalimy co z nim zrobimy.

A tutaj co się stało 1fb141cab2d33a6cf1eadb0d344fbfc1.png

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]