Użytkownik 6IX9INE Opublikowano 24 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nick: 6IX9INE Wiek: 17 Program, którym się posługujesz: GIMP 2.10 W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Avatary, sygna, tła, spraye. Jak długo zajmujesz się grafiką?: Od czasu kiedy dostałem admina na indi jeszcze na creativie. Nie pamiętam ile to dokładnie. Dlaczego ty?: Wiem, że wtedy odwaliłem ale to przemyślałem i sądzę, że każdemu należy się druga szansa. Trochę znam się na robieniu grafik,potrafię robić gify jestem ogarnięty, pomocny i mam dużo czasu a teraz przyda się nowa para rąk na nowym silniku będą zlecenia o av, tła, sygna. Linki do 2 realizowanych zleceń: Robiłem zlecenia ale z ts nie z forum Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: https://imgur.com/a/jdGXrCK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ESSA Opublikowano 24 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jestem na małe TAK + chęci + wiek + staż 1 1 [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Team Alko | Hluda Opublikowano 24 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Niech bedzie na Tak +wiek +Chęci +/- Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 25 Czerwca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi