Użytkownik Exsecratio Opublikowano 4 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 1. Nick: Spanish Inquisition 2. Wiek: 23 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: solidne 8/10 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Spanish Inquisition/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/kto?to=0:0:4527041 7. Steam ID: STEAM_0:0:4527041 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/NounVR/ (Nick sie zgadza) 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Spox (tak) 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: 17lat stażu w precyzyjnym ruszaniu myszką po biurku. Podczas tych 17lat aktywny członek, a także dozorca kilku a może nawet kilkunastu sieci - wh w uszach i precyzyjne skrypty w przedramieniu. W pracy już lżej, myślę że dziury w GT pozatykam. Forum to zawsze była moja słaba strona, napewno nad tym popracuję. Szukam formy Kripa, często już wchodzi także będzie mocniej szlifowane. Zauważyłem (zapewne sezonowy) spadek aktywności osób uprzywilejowanych a że pracuję na 3 zmiany to dynamika obserwacji zostanie zachowana. Będzie szybka odpowiedź na zgłoszenia prywatne - jeśli nie ma mnie na duście, to śmigam na torze ale gierka gasi się w 3sekundy przez wspaniałą kombinację klawiszy. Tempo podczas sytuacji kryzysowych (aim+sh na dd2) jest bardzo ważne gdyż liczba podłączonych użytkowników spada drastycznie a tego chciałbym sam uniknąć bo w kogo klikać? Pozdrawiam 12. Kontakt: | Dsc: NounVR#6892 | GG: 58596181 | w/w Steam | forum | whatsupp (for trusted players) 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 4 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Hmmmm... + Wiek +Gt +Argu +Amx +Składka -Estetyka podania Na tak. Edit: Jeśli chodzi o Estetyke podania, To tak jak dla mnie to sporo wnosi, bo przez to widać czy podanie jest pisane, że tak powiem "Na kolanie" Czy włożono w nie jakieś starania. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Kolejny edit: No widzisz. Mam inne zdanie, oraz nie tylko ja se pisze w odpowiedziach (Estetyka podania). Edytowane 4 Grudnia 2022 przez M4TEO Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 +Wiek + AMX + Steam + Mikrofon Na TAK Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 4 Grudnia 2022 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) + wiek + aktywnosc + steam + mikrofon + sympatyczna osoba 100% na tak Edytowane 5 Grudnia 2022 przez paczajonovicz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 4 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jestem na tak: - Wiek na + - Staż na + - Steam + - Amxx + - GT w porządku + Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 A mordo dam Ci na tak ! + ponieważ piszesz mi na steam i od razu konkret piszesz co i jak + gt spoko masz + widzę cię na serwie + zgłaszasz na u@ jak coś widzisz +wiek i inne rzeczy +++++++ POMAGASZ ADMINA Z SERWA TO JUŻ DUŻY plus ++++++ mogę dalej pisać i pisać okres próbny dla ciebie 100% tyle w temacie Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 5 Grudnia 2022 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Jestem na tak + Steam + Doświadczenie + Aktywność + Mikrofon Jedna z lepszych kandydatur, powodzenia. Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 5 Grudnia 2022 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 +doświadczenie +amx +wiek - kiepskie GT okres próbny, lanek i tak przyjmie Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 5 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Jestem na tak: - Wiek na + - Staż na + - Steam + - Amxx + - GT w porządku Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 5 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Wiek + Steam + Doświadczenie + Zachowanie i zgłaszanie problemów na serwerze + W innych "miejscach" podpytałem i też z Tobą problemów nie mieli więc.. Jestem za przyjęciem PS Nie musiałeś się nawet tak rozpisywać w tym 11 pnkt. czasem lepiej krótko i zwięźle, też byśmy zrozumieli. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Okres próbny. Odbierz rangę w dziale. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi