Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - jopper

Szumix

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: jopper
Nick admina banującego:  consola 
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana 
Czas oraz data bana: 20 18 nie wiem nie mogę zobaczyć 
Serwer na którym dostałeś bana: surf rpg 
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Cześć ogólnie jest akcja nie wiem co sie zadziało z jakiego powodu ale przez okres który grałem na waszym serwerze  razem będą 2 lata. Dostałem bana za aimbota nie rozumiem tego bo administrator był na serwerze i nie miał problemu nic nie gadał do mnie ani nie zgłaszał jakiś problemów zauważyłem chłopaka i postanowiłem strzelać do niego i nagle bana od konsoli dosałem o treści aimbot nie wiem oco chodzi i chciałbym wiedzieć zdażyło mi się cheatować na starym koncie i bardzo tego żałuje było to 1000 dni temu i nie było to na waszym serwerze więc nie ma to nic wspólnego. Prosze i przeglądnięcie demka albo wytłumaczenie co źle zrobiłem może to był jakiś błąd w waszym ac.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=jopper&advType=name
Link do twojego profilu steam:  https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:1114455995]
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:image.png.4284b9ec7cbbfc6deaca48fad6480d9b.png jeżeli o to nie chodzi to napiszcie bo nie wiem co mam wysłać 

• Torf zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - jopper
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]