Użytkownik leek Opublikowano 10 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Twój nick na serwerze: MocnyZawodnik Nick admina banującego: mati właściciel Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: perm Serwer na którym dostałeś bana: om:#1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wsm to odwołanie bo kilka miesięcy się pytałem co ma blokada gry na innym koncie steam do bana perma na waszej sieci. Nie rozumiem dla czego dostałem właśnie za to bana. Nie miałem nigdy bana na strefaskilla. A jaśniej mówiąc to bana dostałem na serwerze za to że na starym koncie mam blokadę gry. A w regulaminie nie widzę nic o czymś takim. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:201378490&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/MocnyZawodnik/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 10/12/22 22:38:05 Długość bana 0 minut Admin: mati ⛱ 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 10 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 @ mati 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 10 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 No siema Bana masz za to, ze na starym koncie grales u mnie na mirku i dostales blokade na csa grajac na serwerze, link do konta -> KLIK 5 minut temu, MocnyZawodnik napisał: A jaśniej mówiąc to bana dostałem na serwerze za to że na starym koncie mam blokadę gry. A w regulaminie nie widzę nic o czymś takim. 20. Granie na serwerze z blokadą na grę - Ban permanentny. Tyle ode mnie, jak dla mnie brak ub, zostawiam decyzje dla ubt Odnośnik do komentarza
Użytkownik leek Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Teraz, mati napisał: No siema Bana masz za to, ze na starym koncie grales u mnie na mirku i dostales blokade na csa grajac na serwerze, link do konta -> KLIK 20. Granie na serwerze z blokadą na grę - Ban permanentny. Tyle ode mnie, jak dla mnie brak ub, zostawiam decyzje dla ubt Kłamstwo. Bana dostałem kilka-naście godzin później jak się rano obudziłem - incydent że gizmo mnie straszyl report botem co odziwo zadziałało. Więc bana nie dostałem w trakcie gry. Zaznaczam że to NIE jest VAC 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 10 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 2 minuty temu, MocnyZawodnik napisał: Zaznaczam że to NIE jest VAC Jeszcze raz Ci napiszę, 20. Granie na serwerze z blokadą na grę - Ban permanentny. 2 minuty temu, MocnyZawodnik napisał: Bana dostałem kilka-naście godzin później jak się rano obudziłem - incydent że gizmo mnie straszyl report botem co odziwo zadziałało. Więc bana nie dostałem w trakcie gry. Masz blokadę na gre na starym koncie na KTÓRYM grałeś na serwerze, blokady NIE nałożyli Ci podczas gry na serwerze, ale sama blokada na koncie mówi coś o Tobie, i że wcale czysty taki nie byłeś, skoro "reportbot" zadziałał. Tym bardziej jak dla mnie bez ub. Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 10 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Podstawy do bana są + decyzja Własciciela serwera. Ban zostaje. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 10 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi