Użytkownik Mr.Lisek Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Imię: Oskar Wiek: 14 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:chcialbym zeby serwery mialy mniej cheaterow i mniej wulgaryzmow Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:mirage 2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):3 ale moge sie nauczyc Wsparcie finansowe (TAK/NIE):tak Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=1312130598&token=W2qmLPPf Coś o sobie:jestem mily lubie pomagac jestem aktywny 24/7 i nie wiem co jeszcze xd 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 11 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 - Wiek - Argumenty -Nowe Konto -Konto pod podanie -Nie miał opiekuna -Estetyka Podania -AMMX/SMX Na NIE! Ps: Zacznij od nizszych rang Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Jestem na nie: - Wiek - Argumenty - Podanie - Konto pod podanie (zerowa aktywność forum) - Doświadczenie + Wsparcie finansowe Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3nom^^ Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Za takie podania to warny powinny lecieć, chłop nawet admina nie ma, ledwo 20 sekund na forum i prośbę o opiekuna pisze? Jestem na nie oczywiście brak doświadczenia, brak czegokolwiek. Wróć ziutek za 2 lata to wtedy może admina dostaniesz i będziesz mógł spróbować na opiekuna wskoczyć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 To podanie to jakiś żart. Zacznij od podania na admina, daj się poznać na forum i serwerze i w przyszłości pisz podanie na opiekuna. Do tego wiek, brak doświadczenia. Na nie. Odnośnik do komentarza
GROSZEK GRROSS Opublikowano 11 Grudnia 2022 GROSZEK Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Tak jak koledzy na górze twoje podanie to żart masz 13 sekund na forum i piszesz podanie zacznij najpierw od napisania podania na admina i w ogóle od grania na jakimś serwerze. Do tego dochodzi wiek I SM. oczywiście, że na nie Edytowane 11 Grudnia 2022 przez GRROSS Cytat Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zacznij od podania na admina, a nie na opiekuna. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi