Użytkownik 00PetRRow Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Imię: Jakub Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jestem chętny i pełny pomysłów na serwer. Duży starz jako opiekun robiłem to już nie jeden raz i wydaje mi się że nadaje się na to stanowisko na serwerze nie ma aktualnie opiekuna i chętnych na to, mam bardzo dobra reputacje na serwerze jak i u administratorów minusem jest to ze mam mały starz u was na forum jak i na randze admina aczkolwiek mam chęci do tego wszystkie wymagania spełniam.Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf+rpg Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak parę miesięcy na innym serwerze surf+rpg Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/petrowdamian/ Coś o sobie: 18latek skromny tak bynajmniej mi się wydaję ;d pochodzę z łodzi i tam mieszkam zajmuje się stolarstwem z moim ojcem jak i dobry gracz csa, kocham grać to moja pasja jak i montować również dużo podróżuje. Choruje na dysortografie to są powody dlaczego tak wygląda to podanie Edytowane 12 Grudnia 2022 przez 00PetRRow 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 na nie ortografia- sm+ czas na forum- nie przekonuje mnie twoje podanie, gl 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Niestety, ale jestem na małe nie: - Ortografia (pisząc podanie na stanowisko opiekuna, powinno się uważać na błędy ortograficzne, gdyż ta ranga reprezentuje cały serwer i musisz dawać przykład) - Aktywność na forum + Doświadczenie Odnośnik do komentarza
GROSZEK GRROSS Opublikowano 11 Grudnia 2022 GROSZEK Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Tak jak @ Eqasus na małe nie. głównie przez ortografię i przez czas spędzony na forum , wszystko inne gites. Jeśli poprawisz aktywność na forum i czas na nim spędzony oraz ortografię będę na tak. Cytat Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 11 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 No niestety małe NIE - Ortografia (Bardzo wazna sprawa) -Aktywność na forum -Konto tak szczerze pod podania... 9 postów ? hmmm... +Wiek +Amx/Smx Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 11 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 W dniu 11.12.2022 o 16:51, 00PetRRow napisał: Jestem chętny i pełny pomysłów na serwer. Za kilka dni mija miesiąc od kiedy jesteś adminem, za ten czas wrzuciłeś 1 propozycję. W dniu 11.12.2022 o 16:51, 00PetRRow napisał: wszystkie wymagania spełniam. No nie wiem czy jesteś bardzo aktywny Samo podanie jest chujowe, widać, że nie specjalne Ci zależy. Mam co do tego mieszane uczucia, dlatego na nie. //edit Polecam takie stronki jak np. www.ortograf.pl. Nie trzeba mieć 6 z polskiego, żeby pomyśleć i sprawdzić pisownię w googlu. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 @ Admin CS:GO SURF+RPG Odnośnik do komentarza
Użytkownik CiasteKl Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 nadrobienie aktywnosci to bede na plus, na ten moment na - -ortografia -aktywność na forum jak i na serwerze -konto pod podania +doświadczenie +wiek +staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik LLukiś Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Na nie: -ortografia -aktywność na forum -konto pod pisanie podań +doświadczenie,staż +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Stis. Opublikowano 27 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Na nie -leb jakich malo -aktywnosc -zaangazowanie w zycie serwera 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi