Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 1. Nick: k1ll3r 2. Wiek: 36 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 9 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/k1ll3r/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:457522528 7. Steam ID: STEAM_0:0:457522528 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/haxcode 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak, oczywiście 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Tak jak pisałem we wcześniejszym podaniu, każda kolejna para rąk do pomocy obecnym adminom zapewne się przyda, potrafię odróżnić dobrego gracza od odpaleńca. Sam gram wiele lat i jak ktoś już trochę poświęcił na dd2 to wie gdzie i jak grać co by głowy pospadały. Pracuję zdalnie z racji tego, że jestem programistom więc i w każdej chwili mogę wejść na serwer. Oczywiście zgłaszam na u@ kogo trzeba i jak narazie żadne z moich zgłoszeń nie było omylne. Z fartem mordeczki. 12. Kontakt: Steam, discord, forum, messenger, whatsapp, Signal 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak zapoznałem się i spełniam w 100%. 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 11 Grudnia 2022 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Jestem na Tak + GT systematyczne + Wiek + Steam + Znajomość amx - Popraw aktywność na forum i będzie bajka. ps: Znam cię z innej sieci i wiem, że ogarniasz temat, dlatego masz moje wielkie tak! Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Jestem na tak jak kolega @ old GT poprawne + AMXX + Wiek + Steam + Daj się poznać jeszcze na forum Przyda się kolejna para rąk :D 2 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Jestem za okresem próbnym dla kolegi lecz dalej cię nie znam ale 2 raz składasz dam Ci tym razem szansę + GT - poprawiłeś + Amx + Wiek + Steam - Forum popraw - Dalej Cię nie znam ale widuję na dd2 Od mnie okres próbny mordo i życzę powodzenia i do poznania się Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Bufen 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 12 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Na nie. +/- GT + Wiek +Steam +/- Forum Daj się bardziej poznać,i wtedy złóż podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 12 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 + Wiek +Amxx + Steam + GT Ok Widziałem Cię parę razy ale jak koledzy również za dobrze Cienie znam, ale skoro old myśli że dasz radę to czemu nie. Na tak 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 12 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Jestem na TAK + GT + Amx + Wiek + Steam 2 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 12 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Widzę, że coś tam zacząłeś głosować na serwy, więc podtrzymaj to + Wiek + Doświadczenie + Składka + Wiedza o AMX + GT + Ja nie widzę przeciwwskazań. Na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 12 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Bez obijania w bawełne. +wiek +Doswiadczenie +Skladka +gt +amx Na tak Dowidzenia 2 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 12 Grudnia 2022 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 widuje Cie na serwerze, nie slysze Cie zbytnio, jestem za daniem szansy, bo nigdy za malo adminow, udzielaj sie wiecej w komunikacji i bedzie na duzy plus, wiek na duzy plus oczywiscie (Ty stara dupa jestes), doswiadczenie tez na plus okres probny na tak ! 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 12 Grudnia 2022 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Widoczny na serwerze, potrafi zachować kulturę, doświadczony. Przyda się w utrzymaniu porządku. (niektórych minusy bez ustanku... co byś nie zrobił to i tak za mało...) 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Pod ostatnim twoim podaniem byłem na małe tak. W tym podaniu zmieniam to i jestem po prostu na tak . Grasz regularnie na serwerze co widać po twoim GT z zachowaniem nie wiem jak jest, bo w tym tygodniu mało co byłem w ogóle na serwerze, ale chyba nie najgorzej co wnioskuję po wypowiedziach napisanych wyżej. Stary chłop jesteś (bez obrazy oczywiście ) z doświadczeniem, a kogoś takiego nie przyjąć, to po prostu grzech. Powodzenia. 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Przyjmuję na okres testowy. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi