Użytkownik Fallen Opublikowano 15 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Nick podejrzanego: HSHSHSHSHS Serwer: dd2 SteamID/IP: STEAM_0:0:28463168 (ip chętnie poznam :>) Data i godzina: Demka kręcona wczoraj w różnych godzinach Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Demka https://megawrzuta.pl/download/77a27afa769a3f31f678f60699981189.html Podejrzane momenty, rozpiska: W pierwszym demku tylko jedna czasówka, ale jaka piękna XD, a więc demko jakisnoob1 : 17:40 - Chyba zapomniał wyłączyć opcji "teammates", perfidny lock na swojego XD imo za takie coś banik z miejsca powinien być demko jakisnoob2: 2:25 - celownik obok głowy siada head, chwile później kolejna głowa na rolce 2:42 - pierwszy head powiedział bym że też naciągany, przy kolejnym(ct na skrzynce) widać jak mu lockuje celownik na główce, trzeci head też z kosmosu 3:44 - pierwsze dwie głowy celownik znowu obok na trzecim ctku lock przy początku spreja 3:53 - też dość ciekawa głowa bym powiedział 4:12 - celownik z wysokości ziemi na głowe w ciągu 0.5 sek i tak 3 razy XD 4:38 - lock + triggerek zrobił robote 8:30 - znowu kilometr obok głowy 13:27 - znowu nie do końca na główce 15:11 - lock 20:28 - rysiek oberwał rykoszetem, imo obok No to w sumie tylko "tyle", facet na jednej mapie potrafi strzelić grubo ponad 100 + z czego ok. 90% HS (grając mką XD) a na kolejnej gra jakby dostał paraliżu rąk, imo na demku jest wszystko aim, triggerek, psilent jedynie espa nie odpalałem i nie sprawdzałem bo mi sie nie chciało już, ale często wychyla na pewniaka z prefirem więc wall pewnie też włączony. @ undying dzięki za pierwsze demko Dlatego że 1. Nie potrafisz się palić i 2. Grasz pewnie na jakimś zcrackowanym gównie pobranym z wiadomego forum więc w takich "bliskich sytuacjach zdarzają sie takie smaczki jak ten, no chyba że mi chcesz powiedziec że potrafisz w 0.1 sek namierzyć na głowe swojego kolegi XDDD Edytowane 15 Grudnia 2022 przez Fallen 2 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HSHSHSHSHS Opublikowano 15 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 na 1 demie ta czasówka wygląda rzeczywiście dziwnie, ale gdybym miał to coś co bije swoich to za każdym razem jak mój by był na celowniku to by celownik tak reagował, przykład: 18:57 strzał obok troche i celownik nie przeskoczył, a po co miałbym tą opcje włączać i wyłączać? dalej nie sprawdzam bo od jutra i tak mnie nie ma 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Demko 1 17:40 - Nie ma opcji, że byłbyś w stanie coś takiego zrobić. Jak widać celownik idealnie staję od razu na modelu i się zatrzymuje. Przypadek? +B Demko 2 2:42 - +B 3:44 - Polecam to w spowolnieniu oglądnąć. Przy pierwszym killu w ogóle celownik nie jest nawet na głowie potem jakaś dziwna nienaturalna wręcz kontrola rozrzutu. -B/+B 3:53 - -B 4:12 - -B 4:38 - Fajnie ci ten celownik skoczył na łeb przy tej pestce ++B / [x1/4] 8:30 - +BBBB Jedna klatka przed twoim zabójstwem: Jak chcesz możesz się odwoływać i tak ci to nic nie da wystarczy demko obejrzeć zresztą twój post wyżej wszystko też wyjaśnia. Żegnam. 4 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi