Użytkownik xkanakonda Opublikowano 19 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Imię: jakub Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:bo włamują się ludzie na konta discord i chciałbym takich ludzi poprostu banować lub usuwać im konta bo to nie jest fajne jak chłop włamóje się na konto i odwala Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: całego serwera Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: średnio Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):8,5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak Link do profilu steam: nie mam steam Coś o sobie: część nazywam się Jakub mam 15 lat mieszkam w Polsce, miasto Głogów, piszę do was podanie o opiekuna bo widzę że ludzie dużo odwalają 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Akeno Opublikowano 19 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Jestem zwykłym użytkownikiem ale wypowiem się, że jestem na NIE. -wiek -Bo włamują się na konta dc , no okej -po czym pytanie jakiego serwera chcesz być opiekunem: całego ?>? wtf o co Ci chodzi -brak doświadczenia -ortografia -konto pod podanie +amxx/smx/sm o ile to prawda, chociaż po całości podania wątpię +wsparcie finansowe Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frankovsky Opublikowano 19 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 na nie -konto pod podanie -argumenty -wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3nom^^ Opublikowano 19 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Kolejny który ma ledwo minutę na forum, brak admina na serwerze, na które składa podanie o opiekuna i jego wiek nie przekracza 16 Do kosza z czymś takim, where warny. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 19 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Na NIE - Steam - Wiek - podanie na kolanie napisane - brak doświadczenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 19 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Hejka Jakub, absolutnie się z tobą zgadzam, serwer potrzebuje opiekuna żeby w końcu był porządek, nie wiem tylko który serwer ale to nie ma znaczenia. Całym sercem jestem za tym żebyś dostał tego opiekuna i zaprowadził zmiany. +wiek, +doświadczenie, +chęci, +wsparcie finansowe POWODZENIA!!! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zacznij od admina... 1 2 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi